Τρίτη, Απριλίου 25, 2017

YFSF vs #SurvivorGR: Ποιος επικράτησε στα νούμερα τηλεθέασης;




Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με τον 4ο κύκλο. Με την Μαρία Μπεκατώρου στο «τιμόνι», τον Σταμάτη Φασουλή, τον Νίκο Μουτσινά, τον Φώτη Σεργουλόπουλο.... και την Έλλη Κοκκίνου στην κριτική επιτροπή το show ξεκίνησε και όλοι μαζί υποδέχτηκαν τους δέκα διαγωνιζόμενους σε μια βραδιά που τα είχε όλα…

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε, βέβαια, απέναντι από τον «τυφώνα» Survivor που μέχρι σήμερα κανείς και τίποτα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Αλήθεια, τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης για τους δύο χθεσινούς μονομάχους;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το Survivor, αν και φαίνεται να είχει μικρές απώλειες, δεν έχασε ωστόσο την πρωτιά, συγκεντρώνοντας το 39,8% των τηλεθεατών στο γενικό σύνολο και το 52,9% στο δυναμικό κοινό. To reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατάφερε, μάλιστα, να φτάσει σε τέταρτο έως το 60,9%.

Το Your Face Sounds Familiar έδωσε τη δική του μάχη και στο «κλείσιμο» σημείωσε μέσο όρο 20,4% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό.

Οι καλύτερες επιδόσεις για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 σημειώθηκαν κατά τα πρώτα 90 λεπτά προβολής του, φτάνοντας και στο 28,7%. Ωστόσο, πρόκειται για την ώρα που το Survivor δεν είχε ξεκινήσει ακόμα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου