Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Αλλοι Ομπάμα -Μένουν σε βίλα 15.000 δολ. τη βραδιά στην Τοσκάνη, η Μισέλ αποφεύγει όσους την χαιρετούν [εικόνες & βίντεο]




ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ
Δεν έχουν συμπληρώσει καλά καλά τετράμηνο από τη στιγμή που αποχώρησαν από το Λευκό Οίκο και οι Ομπάμα φαίνεται ότι απολαμβάνουν στο έπακρο τα προνόμια του να είσαι...
πρώην Πρόεδρος και πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Μετά το νησί Νέκερ του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική, το θρυλικό εξωτικό νησί Μπράντο στη Γαλλική Πολυνησία, το ζεύγος Ομπάμα ήρθε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Ακολουθώντας τα βήματα των bon viveur, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα κάνουν τις διακοπές τους στην Τοσκάνη. Εφθασαν μόλις την περασμένη Παρασκευή με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο του Γκροσέτο. Το τζετ τους συνόδευαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι μαχητικά αεροσκάφη. Από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν στη βίλα Borgo Finocchieto στο Buonconvento, που διαμένουν, έναντι 15.000 δολαρίων τη βραδιά, με αυτοκινητοπομπή 13 αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή που διαμένουν οι αρχές επέβαλαν ακόμη και απαγόρευση κυνηγιού μην και κάποιος περάσει τον πρώην Πρόεδρο για θήραμα και του ρίξει κατά λάθος. Το ζεύγος βρέθηκε χθες και προχθές στη μαγευτική και γραφική Σιένα, όπου τους αναγνώρισαν και οι ντόπιοι οι οποίοι και φώναζαν στο δρόμο «Ο πρόεδρος Ομπάμα, ο πρόεδρος Ομπάμα». Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο πλήθος που τον αναγνώρισε, όχι όμως και η Μισέλ Ομπάμα... ξενίζοντας, καθώς αλλιώς είχε συνηθίσει ως Πρώτη Κυρία: Πάντα ευγενική, πάντα επικοινωνιακή, δεν κατέβαζε ποτέ το κεφάλι κάτω προσπαθώντας να αποφύγει φλας και χαιρετούρες, όπως τώρα. Διαφορετικό ήταν και το ντύσιμό της, με το μπλουζάκι της με τα κορδόνια να απειλεί με... αποκαλύψεις! Πιο χαλαρός, όπως πάντα, φορώντας το κατάλληλο ρούχο για την κατάλληλη περίσταση ο Μπαράκ Ομπάμα.


.
Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον καθεδρικό της Σιένα, μια εκπληκτική μεσαιωνική εκκλησία που χρονολογείται από το 12ο αιώνα, ενώ νωρίτερα ο Ομπάμα είχε «συλληφθεί» να κάνει ποδήλατο στους εκπληκτικούς μοναδικούς αμπελώνες της Τοσκάνης. Συνοδεία ανδρών των μυστικών υπηρεσιών, φυσικά.












Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Τοσκάνη, που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι αύριο, ο Πρόεδρος Ομπάμα επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ, το γκολφ, παίζοντας στο Castiglion del Bosco - το μοναδικό ιδιωτικό γήπεδο γκολφ της Ιταλίας που βρίσκεται σε περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η δε συζυγός του είχε «συλληφθεί» σε άλλη βόλτα της ντυμένη πάλι μοδάτα, απαλλαγμένη πλέον από το dress code της Πρώτης Κυρίας.



Η βίλα με τη θέα στους Αμπελώνες είναι τεραστίων διαστάσεων. Εχει 22 δωμάτια, τεράστιες τραπεζαρίες, αίθουσες γευσιγνωσίας, μπαρ, γήπεδα, αίθουσα μπόολινγκ, γυμναστήρια, σπα, σάουνες, ατμόλουτρα και φυσικά πισίνες. Τους ενοίκους περιποιούνται προσωπικό 19 ατόμων, σεφ, μπάρμαν και άλλους βοηθούς.

H μοναδική βίλα όπου διαμένουν οι Ομπάμα:















Πηγή: Αλλοι Ομπάμα -Μένουν σε βίλα 15.000 δολ. τη βραδιά στην Τοσκάνη, η Μισέλ αποφεύγει όσους την χαιρετούν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου