Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Σε κλοιό διαδηλωτών η Βουλή ενώ ψηφίζεται το 4ο μνημόνιοΝέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα (εικόνες)
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Ξεχωριστό συλλαλητήριο το ΠΑΜΕ
Διαμαρτύρονται για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας...
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου διοργανώνουν αυτή την ώρα στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.


Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως συνεχίζει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία», ενώ η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί πως ο αγώνας θα κλιμακωθεί με νέες παλλαϊκές κινητοποιήσεις για να καταργηθούν παλαιά και νέα μνημόνια και να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου διοργανώνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η πορεία των συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας. Με σύνθημα «μία είναι η απάντηση, ξεσηκωμός, οργάνωση, αγώνας», οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές ενώσεις διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία, όπως αναφέρουν, «θα εφαρμόσει την προσωπική διαφορά που θα φέρει περικοπές στις συντάξεις έως και 18%».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου