Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Σοκάρει πατέρας 9χρονης στην Κρήτη: Η «Μπλε Φάλαινα» έφτασε στο σχολείο (εικόνα)




Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ελλήνων εφήβων που πέφτουν θύματα της «Μπλε Φάλαινας»
Το μυστηριώδες παιχνίδι, έχει οδηγήσει δεκάδες νέους και νέες σε αυτοκτονία..

Όπως φαίνεται ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα των γονέων αλλά και καθηγητών μετά την περίπτωση της 15χρονης στην Κατερίνη και αποκαλύπτουν τον σκοτεινό κόσμο της «Μπλε Φάλαινας».

Δεύτερο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Το δεύτερο περιστατικό παρουσιάστηκε στην Τούμπα κι έγινε γνωστό από τον καθηγητή Αγγλικών, Διογένη Παπαδόπουλο. Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας ότι η 14χρονη μαθήτριά της είχε χαραγμένα νούμερα στα χέρια και στα πόδια της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η 14χρονη ισχυρίστηκε πως δεν είναι η μόνη που συμμετείχε στην «πρόκληση της Μπλε Φάλαινας», άλλα ακόμη 15 άτομα φίλοι και συμμαθητές έχουν λάβει μέρος τις τελευταίες 20 ημέρες στο «παιχνίδι» αυτοκτονίας.

Σοκάρει πατέρας στην Κρήτη

Ένας πατέρας από την Κρήτη σοκάρει με την κοινοποίησή του στο Facebook. «ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της «γρατζουνίστηκε» παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται «Μπλε Φάλαινα»… Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την «ψάρεψα» για πληροφορίες…. Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε…. Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων… Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η «Μπλε Φάλαινα» για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου