Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

ΠΟΠ – ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο ΥΠΕΣ για τους συμβασιούχους

Μετά την ΠΟΕ–ΟΤΑ και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στον χορό των κινητοποιήσεων για το θέμα των συμβασιούχων των δήμων μπαίνει και η ΠΟΠ-ΟΤΑ, η οποία αποφάσισε για σήμερα, Παρασκευή, στάση εργασίας ....από τις 10:00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Αποφάσισε επίσης αποχή από κάθε εργασία εργαζομένων στην τοπικήαυτοδιοίκηση για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ το ίδιο προκήρυξε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία έχει προκηρύξει και 48ωρη πανελλαδική απεργία για την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη. Επίσης, τη Δευτέρα, στην πλατεία Συντάγματος, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ενώ την Τρίτη στις 09:00 θα συγκεντρωθούν οι συμβασιούχοι μπροστά από τα γραφεία της ΠΟΕ–ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του, αν δεν δοθεί λύση στο θέμα των συμβασιούχων, προσανατολίζεται και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το οποίο πραγματοποίησε χθες στάση εργασίας στους δήμους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου