Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Χωρίς λεωφορεία και την Τρίτη η Θεσσαλονίκη...



Δεν θα πληρωθούν ούτε σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Όπως ανέφερε στο Thestival ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, δεν...
ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την καταβολή της επιχορήγησης του Ιουνίου στον Οργανισμό, ενώ δεν προχώρησε ούτε η διαδικασία έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για την πληρωμή των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο ΟΑΣΘ από το ελληνικό δημόσιο.

«Οι εργαζόμενοι δεν θα πληρωθούν σήμερα, διότι δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υπογραφής της ΚΥΑ για να πάρουμε τα 4 εκ. ευρώ από την απόφαση της διαιτησίας της 8ης Μαΐου. Από την ενημέρωση που έχουμε, την έχει υπογράψει ο κ. Σπίρτζης και αναμένεται η υπογραφή του κ. Τσακαλώτου. Ενδεχομένως αύριο να έχει ολοκληρωθεί. Αύριο αναμένουμε νεότερα και για την καταβολή τμήματος της επιχορήγησης του Ιουνίου, περίπου 1,8 εκ. ευρώ, για να μπορέσουμε με τα χρήματα αυτά να καταβάλλουμε μέρος των οφειλομένων» σημείωσε στο Thestival o κ. Στεφανίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε στο Thestival: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Στείλαμε ένα έγγραφο στον υπουργό και αναμένουμε την απάντησή του. Εάν αλλάξει κάτι θα είμαστε εδώ ακόμη και 1 τη νύχτα για να συνεδριάσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο".

Με αυτά τα δεδομένα, είναι πλέον βέβαιο ότι η πόλη θα μείνει και αύριο Τρίτη, για ένατη συνεχόμενη ημέρα, χωρίς αστικά λεωφορεία...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου