Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

Παππάς: Εκτέλεση συμβολαίου υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων, η επίθεση Μητσοτάκη στην ΕΡΤ




Αντίδραση και από τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ


Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός ψηφιακής Πολιτικής και η ΠΟΣΠΕΡΤ για τα όσα είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ από το Βήμα της Βουλής για την ΕΡΤ...

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παπάς αλλά και η ΠΟΣΠΕΡΤ μετά τις καταγγελίες που έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με τις οποίες η κρατική τηλεόραση έχει ξεπεράσει κάθε όριο κυβερνητικής προπαγάνδας.

Οι επιθέσεις του Κ. Μητσοτάκη στη δημόσια τηλεόραση «είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής του , δεν μπορεί κανείς να τις δει αποσπασματικά. Η δημόσια τηλεόραση είναι φορέας που δεν έχει την πολυτέλεια να κρύβει ειδήσεις όπως το απλήρωτο δάνειο του κ. Μητσοτάκη, ή να κρύβει κάτω από το χαλί τη δίκη και τις εξελίξεις για την υπόθεση της Siemens, αυτά ενοχλούν ...», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ στην ΕΡΤ.
«Αυτά ενοχλούν... είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια εκτέλεσης συμβολαίου υπέρ πάρα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων» πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω εάν θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι συνολικά η χώρα βαίνει σε μία καινούργια φάση, είναι πολιτικό πρόβλημα που τους αφορά. Εάν θέλουν, όπως τα συμπαθέστατα χάμστερ, να τρέχουν μέσα σε κυλίνδρους που δεν μετακινούνται και να ζητούν εκλογές και να προσδοκούν ανατροπή της κυβέρνησης σε καθημερινή βάση, ας το συνεχίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη
Στις αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε και η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της. Το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ σημειώνει ότι «ο γνωστός κ. Μητσοτάκης επαναλαμβανόμενος και θεωρώντας ότι η πολιτική είναι μόνο επικοινωνία και δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, προσπαθεί να μας πείσει ότι δήθεν κάνει αντιπολίτευση έχοντας σαν κορωνίδα στο σχεδιασμό του και στο λόγο του για τη φυγή από τα μνημόνια, την κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ!

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανακοίνωσή της κάνει επίσης λόγοι για προσπάθεια εξυπηρέτησης της ολιγαρχίας και των ‘'νταβατζήδων'' των ΜΜΕ». Τέλος, η ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραμμίζει ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα κουραστούν να απαιτούν να σταματήσουν οι επιθέσεις και οι συκοφαντίες προς τη δημόσια τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως ΥΕΝΕΔ την ΕΡΤ, κατηγορώντας τη για φιλοκυβερνητική προπαγάνδα. «Η ΕΡΤ έχει γίνει ΥΕΝΕΔ κι έχει ξεπεράσει κάθε μέτρο φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας. Με αποτέλεσμα, να έχει σχεδόν μηδενική τηλεθέαση στην ενημέρωση, διότι φυσικά ο κόσμος έχει αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου