Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017

Ο πολιτικός κόσμος για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο




Ήδη η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου έχει εκφράσει την συμπαράστασή της στον Λουκά Παπαδήμο για την επίθεση που δέχθηκε με παγιδευμένο φάκελο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε ....
με τη διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου. Ζήτησε, ακόμη, να
μεταφέρουν στους τραυματίες τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Τσίπρας για Παπαδήμο: Καταδικάζω απερίφραστα, εύχομαι ταχεία ανάρρωση




Με ανάρτησή του στο twitter, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ίδιο και στους συνοδούς τουΤην απερίφραστη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε καλή ανάρρωση στον ίδιο και στους συνοδούς του, που επίσης τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα:
«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν».

Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος έσπευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους «ο πρώην πρωθυπουργός και οι συνοδοί του βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, έχουν επικοινωνία με το περιβάλλον και υποβάλλονται σε όλους τους αναγκαίους ελέγχους για να καθοριστεί η μεταχείριση που πρέπει να έχουν. Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ταχεία ανάρρωση. Ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος και θα συνεχίσει να ενημερώνεται για όλες τις διαδικασίες. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε «Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Καλώ, ταυτόχρονα, την κυβέρνηση και τις αρχές Ασφαλείας να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες. Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας».

«Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο & στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του. Πλήγμα στην δημοκρατία τέτοιες ενέργειες», έγραψε ο Νίκος Παππάς στον λογαριασμό του στο Twitter.

Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο & στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του. Πλήγμα στην δημοκρατία τέτοιες ενέργειες.


Το ΚΚΕ καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του». «Ευχόμαστε επίσης, ταχεία ανάρρωση στον κ. Παπαδήμο και τους υπόλοιπους τραυματίες - συνοδούς του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Τη συμπαράστασή του εξέφρασε μέσω του κοινωνικού δικτύου και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Την συμπαράσταση μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά & αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας. Κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην πρωθυπουργό και τους δύο άνδρες της φρουράς του» δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος δήλωσε «ήταν μια άνανδρη επίθεση και δεν μας τρομάζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου