Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο και το αυτό




Καμμένος: Δεν μειώνονται οι αποδοχές στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας - Αντίθετα, θα δοθούν 19,5 εκατ.Διμέτωπη επίθεση
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και υποστήριξε ότι για πρώτη φορά η ηγεσία της ΝΔ προωθεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Για τη συμφωνία έδωσε συγχαρητήρια στη διαπραγματευτική ομάδα ....

Συγχαρητήρια έδωσε στην ομάδα διαπραγμάτευσης ο Πάνος Καμμένος για αυτά που πέτυχε για τους μισθούς στα σώματα ασφαλείας, ασκώντας κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση οτι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ότι η κυβέρνηση είναι ανάλγητη απέναντι στα σώματα ασφαλείας.

Επιτέθηκε στη ΝΔ και προσωπικά στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για τους χειρισμούς του παρελθόντος, που, όπως είπε, επιβάρυναν τον ελληνικό προϋπολογισμό. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι η ΝΔ προωθεί τον κ. Βενιζέλο μέσω κοινωνικών δικτύων και προτείνει να ακούσουν την ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εναι το ίδιο και το αυτό», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι πρώτη φορά γίνεται προώθηση από την αξιωματική ανιπολίτευση να τον ακούσει.

Σχετικά με τα μισθολόγια, είπε ότι επιχειρείται μία προσπάθεια εκσυγχονισμού του ειδικού μισθολογίου στα σώματα ασφαλείας και ανέφερε ότι η σημερινή συγκυρία δεν επιτρέπει τη διαμόρφωση ενός μισθολογίου που θα επιβαρύνει τον προυπολιγισμό, αλλά από την άλλη διατηρήθηκαν οι αποδοχές. Επίσης, είπε ότι γίνεται μία σειρά κινήσεων που θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στα στελέχη μας με διακρατικές συμφωνίες που διασφαλίζουν έσοδα και πηγαίνουν προς όφελος των αξιωματικών.

‘“Εχουν γίνει πολλά και δεσμευόμαστε ότι με τη βοήθεια του θεού θα πάμε ακόμα παραπάνω”, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος.

Ανέφερε ότι για πρώτη φορά θα έχουμε αντίμετρα και έφερε ως παράδειγμα της βελίτωσης της χώρας ότι έχουν πέσει τα δεκαετή επιτόκια στα επίπεδα του 2009, κοντά στο 5%.

Απευθυνόμενος προς τη ΝΔ, είπε ότι το 2014 ήταν η χρονιά που βυθίσατε τη χώρα και φιλήσατε τη ποδιά του Βενιζέλου και αντί να βάλετε την ούρα κάτω από τα σκέλια μιλάτε. Θα σας δικάσει ο ελληνικός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου