Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Πώς πέρασε από τον έλεγχο ο ύποπτος φάκελος – Τι κατέθεσε ο φρουρός του Παπαδήμου-Η «φρουρά – φρουρά», διαψεύδει…




Ο ύποπτος φάκελος δεν πέρασε ποτέ από τον έλεγχο των ακτινογραφικών μηχανημάτων της Τράπεζας της Ελλάδας, όπως έδειξε η έρευνα στη μνήμη τους
Η έρευνα επικεντρώνεται στα μηχανήματα της Βουλής......


Ο παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος που έφτασε στα χέρια του τέως κεντρικού τραπεζίτη, Λουκά Παπαδήμου, πέρασε από τον έλεγχο της Βουλής, σύμφωνα με μαρτυρία του αστυνομικού φρουρού του πρώην πρωθυπουργού. Στα μηχανήματα της Βουλής επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών.



Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο φρουρός του Παπαδήμου είχε παραλάβει από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού αλληλογραφία που είχε σταλεί από την Τράπεζα της Ελλάδας και την Ακαδημία Αθηνών.

«Παρέλαβα στις 10:40 από το σπίτι του τον κ. Παπαδήμο μαζί με την αλληλογραφία που έπρεπε να ελέγχει.

Όταν φτάσαμε στο γραφείο του στην τράπεζα της Ελλάδας, πήρα τέσσερις φακέλους που ήταν από την αλληλογραφία του σπιτιού του και πήγα στη Βουλή για τον έλεγχο.

Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου και μετά από λίγο, μου τους επέστρεψαν αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός φρουρός.



Ο ύποπτος φάκελος δεν πέρασε ποτέ από τον έλεγχο των ακτινογραφικών μηχανημάτων της Τράπεζας της Ελλάδας, όπως έδειξε η έρευνα στη μνήμη τους.

Άλλωστε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο φρουρός πήγαινε την αλληλογραφία του σπιτιού στη Βουλή για έλεγχο, ενώ οι συνεργάτες του Παπαδήμου μετέφεραν την υπόλοιπη αλληλογραφία στα μηχανήματα της Τράπεζα της Ελλάδας.

Έτσι, η έρευνα επικεντρώνεται στα μηχανήματα της Βουλής, με τις αρχές να προσπαθούν να διασταυρώσουν από το βιντεοσκοπημένο υλικό αν πράγματι ο φρουρός πήγε στη Βουλή για τον έλεγχο και να βγάλουν συμπεράσματα για την αποτυχία του ελέγχου.

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα για το αν τα μηχανήματα ελέγχου της Βουλής έχουν μνήμη ή είναι τόσο παλιά που δεν κρατούν ως αρχείο κανένα από τα αντικείμενα που ελέγχονται.


Η «φρουρά – φρουρά», διαψεύδει…

Δεν πέρασε από έλεγχο στην Βουλή, η αλληλογραφία Παπαδήμου…

Ο φρούραρχος διαψεύδει τα όσα κατέθεσε ένας από τους συνοδούς του Λουκά Παπαδήμου, για έλεγχο της αλληλογραφίας του πρώην πρωθυπουργού, από τα ειδικά μηχανήματα της Βουλής.

Ποτέ δεν...
πέρασε από τα μηχανήματα ασφαλείας, η αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου, δήλωσε κατηγορηματικά ο φρούραρχος της Βουλής...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου