Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Τώρα που ξεπουλιόμαστε (πάλι) να θυμάσαι τον τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό που δεν μάσησε στις απειλές και υπερασπίστηκε την πατρίδα!

 
 


Γιατί η Ελλάδα κάποτε ζούσε εκτός Μνημονίου! Γι αυτό έριξαν τον Καραμανλή και τρέμουν την επιστροφή του. Γιατί με Καραμανλή η Ελλάδα ήταν ελεύθερη!


Ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διακυβέρνησή του, 2004-09, αρνήθηκε την παράδοση της χώρας στα ξένα και εγχώρια επιζήμια συμφέροντα, διακινδυνεύοντας τη δική του πολιτική μακροζωία και προσωπική ευημερία. Γι αυτό άλλωστε σπιλώθηκε όσο κανείς άλλος και απειλήθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του. Γι αυτό στενοί του συνεργάτες (Αγγέλου – Μπασιάκος) έχασαν την υγεία τους και στο τέλος και τη ζωή τους.
Ο Κώστας Καραμανλής παρέλαβε το απόλυτο οικονομικό ξεπούλημα της πατρίδας μας από τον Κώστα Σημίτη. Τα δάνεια που σύναψε η κυβέρνηση Καραμανλή αφορούσαν κατά 90% στην κάλυψη των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν από την εγκληματική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κώστας Καραμανλής κάλεσε σε εθνική συνεννόηση τον Γιώργο Παπανδρέου για να αντιμετωπιστεί η κρίση που δεν ήταν Ελληνική (μόνο) αλλά παγκόσμια. Η άρνηση του τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν τόσο ύποπτη, που εξηγήθηκε μόνο όταν η Ελλάδα παραδόθηκε προδοτικά στους δανειστές (με λογιστικές αλχημείες και στάση δανεισμού από τις αγορές) και αποκαλύφθηκε πως η χώρα μας εξυπηρέτησε τη σωτηρία και λόγο ύπαρξης των ξένων Τραπεζών. Ταυτόχρονα ήταν και ένα ηχηρό μήνυμα στον Καραμανλισμό που είχε αρνηθεί την αγορά εξοπλιστικών και την περαιτέρω εξαθλίωση της χώρας, που είχε κάνει άλλες ενεργειακές επιλογές εκτός Ευρώπης, που είχε αρνηθεί την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που είχε βάλει τους Κινέζους στη Μεσόγειο και τόσα άλλα «που»….

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου