Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

Εκρηξη Μάντσεστερ: Ποια είναι η Αριάνα Γκράντε και η σχέση της με την Ελλάδα [εικόνες]



Μετά την έκρηξη στο Μάντσεστερ Αρένα, το βράδυ της Δευτέρας, η 23χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε ότι «καταρρέει» στο Twitter και ματαίωσε όλες τις συναυλίες της στην Ευρώπη.....

Την ώρα που η τραγουδίστρια τελείωνε την συναυλία της, έγινε έκρηξη προκαλώντας τον θάνατο σε 22 άτομα ενώ τραυμάτισε άλλα 50.


Η Αριάνα Γκράντε-Μπατέρα (Ariana Grande - Butera), ευρέως γνωστή ως Αριάνα Γκράντε, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στην περιοχή Μπόκα Ράντον της Φλόριντα, από την Τζοάν Γκράντε και τον Έντουαρτ Μπατέρα. Εχει ιταλικές ρίζες από τη Σικελία αλλά και την Ελλάδα, όπως έδειξε τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε πριν μερικά χρόνια.

Τον Μάιο του 2016 το 24χρονο pop idol, βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου αλλα και στη Δήλο και δε σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα στα social media.






Εκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, το 2008 στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ όπου έπαιξε τον ρόλο της Σάρλοτ στο Μιούζικαλ 13. Τηλεοπτικά, έγινε γνωστή από την νεανική σειρά Victorious (η οποία προβλήθηκε στο κανάλι Nickelodeon) και μέσω αυτής, έγινε γνωστή παγκοσμίως, υποδυόμενη την Κατ Βαλεντάιν, έναν ρόλο που επανέλαβε στην σειρά Sam & Cat με την Jennette McCurdy.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια θα έδινε συναυλία την Πέμπτη στο Λονδίνο αλλά αποφάσισε να τα ματαιώσει όλα. Θα ακολουθούσαν συναυλίες στο Βέλγιο, την Γερμανία και την Ελβετία, αλλά και στη Γαλλία.
Η Αριάνα Γκράντε, αντίπαλος των Μαϊλι Σάιρους και Σελένα Γκομέζ κατέκτησε τη δική της θέση στους νέους. Η δημοτικότητά της έφτασε στο ζενίθ όταν έκανε ντουέτο με τον Iggy Azalea, το Problem και ο δίσκος έφτασε πρώτος στο iTunes σε πενήντα χώρες.





Σε ηλικία 23 ετών εξελέγη το 2016 καλύτερη καλλιτέχνης της χρονιάς από τα American Music Awards. Σήμερα, 45 εκατομμύρια φαν την ακολουθούν στο Twitter και 106 εκατομμύρια στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου