Τρίτη, Μαΐου 23, 2017

«Καυτή» Ρουμάνα σερβιτόρα έχασε τη δουλειά της έπειτα από μία νύχτα πάθους με τον Ορλάντο Μπλουμ!



Την βρήκε γυμνή το αφεντικό της στο κρεβάτι του χολιγουντιανού σταρ (BINTEO)

Η σέξι Βιβιάνα Ρος έχει να το λέει για τις επιδόσεις του Βρετανού ηθοποιού στο κρεβάτι, ωστόσο η γοητεία του οδήγησε στην απόλυσή της
Τον γύρο των σκανδαλοθηρικών ταμπλόιντ κάνει σήμερα η είδηση.... ότι μία σερβιτόρα έχασε τη δουλειά της, όταν το αφεντικό της την βρήκε γυμνή στο δωμάτιο του χολιγουντιανού σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», Ορλάντο Μπλουμ.

Πρόκειται, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην «Sun» και την «Daily Mail», για την «καυτή» Βιβιάνα Ρος, η οποία φαίνεται πως πέρασε μία νύχτα πάθους με τον γνωστό... καρδιοκατακτητή ηθοποιό. Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται πως έμεινε απολύτως ικανοποιημένη από τις επιδόσεις του 40χρονου Βρετανού ηθοποιού.

«Πέρασα απίστευτα και το σώμα του Ορλάντο Μπλουμ ήταν πολύ καλό. Ήταν γενικά ένας πολύ καλός εραστής» είπε χαρακτηριστικά.







Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μελαχρινή σερβιτόρα από τη Ρουμανία έφερε ένα ποτό, την περασμένη Παρασκευή, στον Ορλάντο Μπλουμ, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή να πιάσουν την κουβέντα. Ο... φρεσκοχωρισμένος από την ποπ σταρ Κέιτι Πέρι ηθοποιός δεν δίστασε και, λίγο αργότερα, της πρότεινε να τον... επισκεφθεί στο δωμάτιό του, όταν θα τέλειωνε την βάρδια της.

Η μελαχρινή «σεξοβόμβα» δεν το σκέφτηκε και πολύ -πέρα από την εμπειρία, άλλωστε, του να κάνει σεξ με τον Ορλάντο Μπλουμ, δεν αποκλείεται να «είδε» την ευκαιρία να βγει από την αφάνεια και να γίνει ευρύτερα γνωστή. Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι η καλλονή έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις πριν από δύο μήνες, επιδιώκοντας να κάνει καριέρα ηθοποιού...

Έπειτα από μια νύχτα με πολύ... ιδρώτα, ο Μπλουμ έφυγε το επόμενο πρωί για μία συνέντευξη που είχε προγραμματίσει, και την άφησε γυμνή στο κρεβάτι.

Εκεί, δηλαδή, που την βρήκε το αφεντικό της, μέσα στην 5άστερη σουίτα του χολιγουντιανού σταρ, και αποφάσισε να την απολύσει.

Πάντως, η ίδια ανέφερε στους φίλους της πως ναι μεν στενοχωρήθηκε που απολύθηκε, αλλά δεν το μετάνιωσε, μιας και το σεξ με τον ηθοποιό ήταν υπέροχο.

Για την ιστορία, η γνωριμία και η «καυτή» νύχτα του Μπλουμ με την σέξι Βιβιάνα έλαβε χώρα στο 5άστερο ξενοδοχείο-εστιατόριο Chiltern Firehouse, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τόπους διαμονής των «σελέμπριτι» στο Λονδίνο.















Δείτε βίντεο: «Καυτή» Ρουμάνα σερβιτόρα έχασε τη δουλειά της
έπειτα από μία νύχτα πάθους με τον Ορλάντο Μπλουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου