Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017

Τι λες (Ν)τώρα?...

 


Η Μπακογιάννη, με αφορμή την γραβάτα, θυμήθηκε τους συνταξιούχοι και τους ανέργους...
Τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, περί γραβάτας, σχολίασε το πρωί στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" (ΣΚΑΙ) η Ντόρα Μπακογιάννη.
Δεν παρέλειψε βεβαίως να εκφράσει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου, ο οποίος, για να θυμηθούμε λίγο την ιστορία, είχε τινάξει στον αέρα το «Μητσοτακέικο».
Ο Γ. Λακόπουλος έχει γράψει ένα άκρως ενημερωτικό σχόλιο, το οποίο ανεβάζουμε αμέσως μετά.

«Δεν...
μπορώ να μην σχολιάσω την γελοιότητα του θέματος. Εγώ θα καλέσω όλους τους συνταξιούχους, που θα χάσουν, κατά πάσα πιθανότητα, περίπου 2,5 συντάξεις με το νέο πακέτο, όλους τους μισθωτούς, που θα χάσουν μετά βεβαιότητος έναν μισθό, από τη μείωση του αφορολογήτου, και όλους τους ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν προοπτική δουλειάς, να χαρίσουν στον κ. Τσίπρα μία γραβάτα», είπε.
«Σε περίπτωση που δεν μπορούν να την χαρίσουν, να πάνε να την αγοράσουν μεταχειρισμένη και να στείλουν στον κ.Τσίπρα γραβάτα», πρόσθεσε.

«Με το 4o μνημόνιο καταρρίπτει τους τρεις μύθους της Αριστεράς, αυτόν της κοινωνικά ευαίσθητης Αριστεράς, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός της σκληρής διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ», κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου