Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Εκτός κινδύνου στην εντατική του Ευαγγελισμού ο Λ. Παπαδήμος... Στον Ευαγγελισμό ο Προκόπης Παυλόπουλος...





Βίντεο μετά την έκρηξη...

Στην εντατική νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Ο...
Λουκάς Παπαδήμος τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Η κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού, είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο Λουκάς Παπαδήμος φέρει επιφανειακά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό τραύματος στο πόδι.

Στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε ό,τι αφορά τους συνοδούς του, αυτοί φέρουν ελαφρά επιφανειακά τραύματα και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού:

«Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός». Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται. Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους...

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου».



Στον Ευαγγελισμό ο Προκόπης Παυλόπουλος...για να επισκεφθεί τον Λουκά Παπαδήμο...

Στον Ευαγγελισμό μετέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να...
ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Λουκού Παπαδήμου, μετά από τη χθεσινή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.

Χθες αργά το βράδυ, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε εκ νέου με τη διοικήτρια του Ευαγγελισμού και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη ο πρώην πρωθυπουργός...


Δείτε τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στον Αlpha
 
Δείτε βίντεο από το σημείο της έκρηξης
πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου