Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Η Penelope Cruz μεταμορφώθηκε σε… Ντονατέλα Βερσάτσε





Η Πενέλοπε Κρουζ έκανε δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της, από καστανή έγινε ξανθιά, καθώς θα υποδυθεί τη Ντονατέλα Βερσάτσε στον επόμενο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς... «American Crime Story» που έχει θέμα τη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή μόδας, Τζιάνι Βερσάτσε.



Αρχικά υπήρξαν φήμες ότι τον ρόλο θα ενσάρκωνε η τραγουδίστρια Lady Gaga, αλλά τελικά ανακοινώθηκε ότι στην τηλεοπτική σειρά ως Ντονατέλα Βερσάτσε, αδερφή του Τζιάνι Βερσάτσε θα εμφανιστεί η ισπανίδα ηθοποιός, Πενέλοπε Κρουζ.

Η ηθοποιός εθεάθη με ξανθιά περούκα και φαίνεται πως έχει υιοθετήσει το στυλ – σήμα κατατεθέν της ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας, λευκασμένα φρύδια, έντονο μακιγιάζ στα μάτια και nude χείλη, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς με θέμα διάσημα εγκλήματα στις ΗΠΑ και τίτλο: «Versace: American Crime Story» επικεντρώνεται στη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε το 1997.

Τον διάσημο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός πάνω τα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών, θα υποδυθεί ο Έντγκαρ Ραμίρεζ, ηθοποιός από τη Βενεζουέλα.



Τον δολοφόνο του, Άντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά τον φόνο του Βερσάτσε θα υποδυθεί ο Ντάρεν Κρις.

Τα 10 επεισόδια βασίζονται στο βιβλίο της Μορίν Ορθ «Vulgar Favors» του 1999 και θα προβληθούν την επόμενη χρονιά.

Ο θάνατος του Τζιάνι Βερσάτσε ήταν πρωτοσέλιδο θέμα στις εφημερίδες τον Ιούλιο του 1997 μέχρι που επισκιάστηκε από τον θάνατο της φίλης και μούσας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα λίγες εβδομάδες αργότερα.















(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου