Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Ο πόλεμος των αδελφών Μίντλετον: Ανταγωνιστικές ακόμα και στους γάμους τους (Photos)




Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος ασχολείται με τον παραμυθένιο γάμο της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Κέιτ Μίντλετον, η οποία ωστόσο πλέον αποκαλείται ....
με τον επίσημο τίτλο της, ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Και μπορεί οι δύο αδελφές να είναι πολύ αγαπημένες, όμως φαίνεται ότι η 33χρονη Πίπα έβαλε τα δυνατά της για να ανταγωνιστεί σε λάμψη την αδελφή της ως νύφη, και σε κάποιες λεπτομέρειες αποδείχθηκε ότι προσπάθησε να τη μιμηθεί.

Άλλωστε κανείς δεν έχει ξεχάσει ότι η Πίπα, ως παράνυμφος της αδελφής της, είχε φροντίσει όλα τα μάτια να είναι πάνω της, επιλέγοντας ένα κολλητό μεταξωτό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλιγραμη σιλουέτα της.

Τα νυφικά



Η Πίπα, όπως και η Κέιτ, απευθύνθηκε σε έναν πρωτοποριακό βρετανό σχεδιαστή για να της ράψει το νυφικό, θέτοντας όμως και οι δύο ως όρο να μην είναι μοντέρνο ή προκλητικό το νυφικό.

Το νυφικό της Κέιτ παραγγέλθηκε στον οίκο Alexander Mc Queen, ενώ της Πίπα στον Giles Deacon. Η βασική γραμμή και των δύο νυφικών είναι ίδια, ενώ και οι δύο αδελφές προτίμησαν να βάλουν βέλο και να στολίσουν τα μαλλιά τους με τιάρα. Οι δε νυφικές ανθοδέσμες ήταν ολόιδιες και στις δύο περιπτώσεις.

Τα μονόπετρα



Ο πολυεκατομμυριούχος σύζυγος της Πίπα της προσέφερε ένα μονόπτερο διακοσμημένο από ένα οκτάγωνο διαμάντι, αξίας 200.000 λιρών.

Το μονόπετρο που είχε προσφέρει ο Ουίλιαμ στην Κέιτ έχει ένα ζαφείρι στο κέντρο και περιβάλλεται από μικρότερα διαμάντια. Το κόστος του είναι γύρω στις 300.000 λίρες αλλά εχει και συναισθηματική αξία, μιας και με το ίδιο μονόπετρο είχε κάνει πρόταση γάμου ο πρίγκιπας Κάρολος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι γαμπροί



Ο σύζυγος της Πίπα Μίντλετον, είναι ο 41χρονος πολυεκατομυριούχος Τζέιμς Μάθιους. Είναι επικεφαλής hedge fund και η περιουσία του κυμαίνεται γύρω στις 2 δισεκατομμύρια λίρες. Με την Πίπα μένουν στο σπίτι που αγόρασε το 2014 στο Τσέλσι έναντι 17 εκατ. λιρών.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου με τεράστια περιουσία.

Τα αυτοκίνητα





Η Πίπα και ο Μάθιους έκαναν εντυπωσιακή έξοδο από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου μέσα σε μία Τζάγκουαρ E-type, χρώματος πράσινου, η οποία είναι κλασικό μοντέλο της δεκαετίας του ’60.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είχαν ως γαμήλιο αυτοκίνητο μία Aston Martin DB6 του1969, μπλε χρώματος. Το εν λόγω κλασικό αυτοκίνητο ήταν δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στον πρίγκιπα Κάρολο στα νεανικά του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου