Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

Όλες οι στιγμές που ο Καρβέλας ξεφτίλισε και ξεφτιλίστηκε στο πλατό του Star Academy (video)






Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι «Ε», μέσω της λιτής ανακοίνωσης λήξης συνεργασίας της παραγωγής του Star Academy με τον Νίκο Καρβέλα....


Το «εργάκι» που παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου, κατά το οποίο ο μουσικοσυνθέτης «τα πήρε κρανίο» με τον -πώς-να-τον-χαρακτηρίσει-κανείς- Μένιο Φουρθιώτη, ήταν η τελευταία πράξη του δράματος, ενός δράματος που είχε διαφανεί καιρό τώρα.

Ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να αποχωρεί από τη μουσική Ακαδημία, σχεδόν ταπεινωμένος (ή ειρωνεία ή ανορθογραφία το ουδέτερο «το Νίκο Καρβέλα» της ανακοίνωσης) από τον άνθρωπο που λύνει και δένει στο κανάλι, ωστόσο οι στιγμές που μας χάρισε όσο βρισκόταν σε αυτή, αποτελούν και θα αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στο πεδίο της trash τηλεόρασης, η οποία βρήκε ξανά την… αίγλη της χάρη στην Ακαδημία του Φουρθιώτη και τα τρία εκατομμύρια (lol) τηλεθεατών.

Σήμερα λοιπόν που ο Νίκος Καρβέλας πέρασε στην ιστορία του Star Academy, θυμόμαστε κάποιες από τις πιο εξευτελιστικές στιγμές του στο talent (;) show:

– Δίδαξε επίπεδο και πολιτισμό μέσω μίας τσίχλας

Ήταν στις αρχές ακόμα του παιχνιδιού, όταν στην παραγωγή υπήρχε ακόμα η αυταπάτη πως τα νούμερα μπορούσαν να ανέβουν. Τότε ο Καρβέλας πέταξε την τσίχλα που μασούσε σε διαγωνιζόμενη, ως ένδειξη… χαράς και ικανοποίησης όπως είπε.






Κάτι τέτοιο έγινε λίγα δευτερόλεπτα αφότου μίλησε για εγγενή αντίφαση και όρους φιλοσοφίας.

Μάλλον θα διάβασε κάπου ότι ο Αριστοτέλης κάπου ανάμεσα στα «Ηθικά Νικομάχεια» και την «Αθηναίων Πολιτεία» πετούσε τσίχλες στους μαθητές του για να ενισχύσει τα επιχειρήματά του.

– Ξεκίνησε σταυροφορία για αναγκαστικό come out στην τηλεόραση

«Στρίμωξε» παίκτη σχετικά με τη σεξουαλικότητά του με προσβλητικά άκομψο τρόπο. «Αν εγώ ήμουν η γκόμενά σου και άκουγα το τραγούδι που είπες – κάτσε γκόμενα ή γκόμενος;» ήταν τα ακριβή λόγια του, τα οποία μάλλον αντιλήφθηκε ως αγώνα για ένα δυναμικό και πρωτίστως τηλεοπτικό come out -είδε κάτι ή το είπε τυχαία για τον συγκεκριμένο;

Guess what όμως, ο παίκτης ήρθε σε απίστευτη αμηχανία, πάνω σε ένα πλατό και έναν φακό μέσω του οποίου πιθανώς τον έβλεπαν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και ο ίδιος ο Καρβέλας… έμεινε με τη χοντροειδέστατη αυτή παρέμβαση.






– Μάθετε «μπαλίτσα» από τον νομικάριο

Το αμέσως επόμενο live αυτού του περιστατικού ήταν και το πρώτο που μας χάρισε επικό καυγά ανάμεσα στον πρωταγωνιστή του επεισοδίου και τον παρουσιαστή του σόου, Μένιο Φουρθιώτη.

Η φάση ξεκίνησε όταν ο σπουδαστής που βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής του Καρβέλα υπογράμμισε ότι «μας βλέπουν και παιδιά» και -θου κύριε- ακούν περί ομοφυλοφιλίας και θέλουν να μιμηθούν αυτά που βλέπουν (ξανά lol) στην τηλεόραση. Το ότι από όλο αυτό το σόου εκείνο που «θα βλάψει» είναι να ακουστεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι ομοφυλόφιλοι… ξεπερνά και τη φαντασία του Ιονέσκο.

Στο προκείμενο, τα «αίματα άναψαν» όταν Καρβέλας και Φουρθιώτης άρχισαν να διαπληκτίζονται, με τον πρώτο να κάνει σαφή επίδειξη των σπουδών του στη Νομική, οι οποίες ομολογουμένως «πιάσαν τόπο».

«Δεν θα με διακόψεις εσύ εμένα, ποιος είσαι εσύ που θα με διακόψεις, πες συγγνώμη, κράτα την ηλιθιότητά σου για σένα» είναι εκφράσεις που ακούγονται σε κάθε δικαστική αίθουσα που σέβεται τον εαυτό της. Όλοι το ξέρουν αυτό.






– Άλλη μία μεστή και εμπεριστατωμένη κριτική: Είσαι ψώνιο

Έγινε και αυτό, σε ένα από τα live του παιχνιδιού για την ακρίβεια στο πρώτο. Αφού διέκοψε τη Ναταλία Γερμανού, αφού μοιράστηκε με το κοινό την τάση του να μην αφήνει τις γυναίκες να ολοκληρώνουν, αφού αποφάσισε ότι δεν του αρέσει το όνομα του διαγωνιζόμενου, είπε να προχωρήσει στην κριτική.

Με ουσία και περιεχόμενο βεβαίως βεβαίως: Μεγάλε είσαι τραγουδιστής, όσο είμαι και εγώ. Εγώ όμως δεν είμαι ψώνιο. Πώς γίνεται αυτό; Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ δεν έχω φωνή, δεν είμαι ψώνιο και τα κατάφερα. Εσύ δεν έχεις φωνή, αλλά είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις.

Έτσι απλά.

Τελικά η αποχώρηση δεν ήταν και τόσο κακή λύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου