Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

#SurvivorGR: Δείτε σε ποια γνωστή ηθοποιό έκανε μαθήματα pole dancing η Βαλαβάνη (video)





Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει «κερδίσει» τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η παίκτρια που αναστάτωσε με το σέξι τσιφτετέλι της στο ριάλιτι επιβίωσης παρέδιδε.... μαθήματα pole dancing.

Μάλιστα μια από τις μαθήτριές της ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τη γνωριμία της με την παίκτρια του survivor.
Μια μεγάλη αδυναμία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη -που δεν είναι ευρύτερα γνωστή- είναι το pole dancing. Η καθημερινότητά της, πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ήταν γεμάτη δράση και η ίδια αφιέρωνε πολλές ώρες στην αγαπημένη της συνήθεια που την έκανε expert!





Η Eυρυδίκη Βαλαβάνη παραδίδει μαθήματα και μάλιστα έχει πιστές μαθήτριες. Μια από αυτές τυγχάνει να είναι πολύ καλή της φίλη και… ηθοποιός.

Δεν είναι άλλη από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που αποκάλυψε μπροστά στην κάμερα την σχέση που την ενώνει με την «Διάσημη» του Survivor.







H Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Η δασκάλα μου είναι. Μιλήσαμε, με ενημέρωσε πριν φύγει. Προσπάθησα να την αποτρέψω γιατί ξέρω πόσο καλό και πόσο ευαίσθητο παιδί είναι. (…) Είναι λάθος όλο αυτό, γιατί δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα όλο αυτό. Όλα είναι μέσα από την ματιά ενός ανθρώπου που κάνει μοντάζ. Ανά πάσα στιγμή ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος μπορεί να γίνει σχεδόν μισητός. (…) Εγώ ξέρω τις αντιδράσεις της Ευρυδίκης και δεν αντιστοιχούν σε αυτό που της βγάζουν. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο».






Πηγή: bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου