Σάββατο, Μαΐου 20, 2017

#SurvivorGR: Ανατροπές επί ανατροπών στο Survivor - Έχασε στο νήμα η Ελλάδα (Video)

Όσα είχαν διαρρεύσει στις τηλεοπτικές εκπομπές τις προηγούμενες ώρες για το Survivor, δεν επιβεβαιώθηκαν. Οι Έλληνες παίκτες δεν κατάφεραν στο σημερινό αγώνισμα να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 10-9 από την τούρκικη ομάδα. Όλοι περίμεναν πως Διάσημοι και Μαχητές θα ...έπαιρναν την πολυπόθητη νίκη και θα πήγαινε η «σειρά» στο τρίτο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, δυστυχώς, δεν συνέβη και οι διαρροές «κατέρρευσαν».

Το αρχικό 3-0 της Ελλάδας έγινε 3-5 και από εκεί και πέρα όλο το αγώνισμα ήταν θρίλερ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Το πάθος και θέληση των παικτών των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή, καθώς όλοι ήθελαν να πάρουν τη νίκη! Οι μεν Τούρκοι για να το λήξουν και οι δε Έλληνες για να κάνουν το 1-1 και πάνε στην… παράταση.

Το 7-9 έγινε 9-9 και οι δύο ομάδες πήγαν στο τελευταίο αγώνισμα! Η Σάρα Εσκενάζυ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν πρώτες, πήραν ένα μεγάλο προβάδισμα και έφτασαν πρώτες στον στόχο, σηκώνοντας τη σημαία. Ακολούθησαν, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έφτασαν πρώτοι στον στόχο, ωστόσο, οι βολές του Ντάνου δεν ήταν όπως έπρεπε. Ήταν καλές, αλλά όχι τόσο ώστε να δώσουν τη νίκη στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος παίκτης έκανε πολύ καλές βολές, με αποτέλεσμα το τελικό 10-9 για τους Τούρκους.
Πηγή: Zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου