Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Σκωτία:19χρονος παιδόφιλος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση- Ηθελε να σκοτώνει 25 νεογέννητα κάθε νύχταΟ 19χρονος Άλαν Γκρέι καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Σκωτίας, ενώ σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που τον εξέτασαν παραμένει αμετανόητος.Ο Γκέι, από το Γκρίνοκ της Σκωτίας είχε στην κατοχή του περίπου 20.000 άσεμνες φωτογραφίες παιδιών, τις οποίες ξεκίνησε να συλλέγει στα 13 του μόλις χρόνια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ίδιος υποστήριζε ότι φαντασιωνόταν να βιάζει 10 μωρά κάθε μέρα και μετά να τα σκοτώνει.

Ο έφηβος παιδόφιλος δήλωσε ένοχος στις κατηγορίες , οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν κατοχή και διακίνηση παράνομου πορνογραφικού υλικού.

Ο Σερίφης Ντέρεκ Χάμιλτον ανέφερε ότι οι φωτογραφίες που περισυνέλεξαν ήταν ό,τι χειρότερο είχε δει στην καριέρα του, ενώ αυτός είναι εκείνος ο οποίος παρέπεμψε τον 19χρονο παιδόφιλο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Εδιμβούργου.

Ο δικαστής Νάιτζελ Μόρισον ανέφερε ότι ο Γκρέι είχε εξεταστεί από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, οι οποίοι ανέφεραν ότι παρέμενε αμετανόητος.

Ο Γκρέι κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες που διέπραξε μεταξύ 12 Ιανουαρίου του 2016 και 1η Ιουνίου της ίδιας χρονιάς.

Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι χρησιμοποιούσε δημόσια μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στέλνει σε άγνωστους χρήστες προσβλητικά μηνύματα αναφορικά με τις φαντασιώσεις τους.

Στα μηνύματα αυτά ο Γκρέι έλεγε ότι βαθιά του επιθυμία ήταν να απαγάγει, να κακοποιήσει σεξουαλικά, να βιάσει και να δολοφονήσει νεογένητα.

Ο Γκρέι όμως δε σταμάτησε μόνο στα μηνύματα. Είχε δημιουργήσει ένα αρρωστημένο βίντεο με σαδιστικό σεξουαλικό περιεχόμενο με μωρά, που είχε στον προσωπικό του υπολογιστή, ο οποίος βρέθηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές.

Το μήνυμα του ανέφερε «Θα σκότωνα 25 νεογέννητα κάθε νύχτα. Κανένα έλεος. Αλλά υπάρχουν για να τα κακοποιούμε εμείς».

Επειτα από εκτεταμένη σκέψη, εξαιτίας της ιδιόρρυθμης περίπτωσης, ο δικαστής Μόρισον διέταξε να του επιβληθεί εκτεταμένη ποινή. Μετά τα 5 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με την ποινή, ο 19χρονος Γκρέι θα τελείται υπό επιτήρηση για τρία χρόνια.

Στον υπολογιστή του Γκρέι, που κατάσχεσαν οι αρχές βρέθηκαν 19.884 φωτογραφίες που είχαν φτιαχτεί από 16.120 εικόνες και 3.764 βίντεο.

Οι αρχές κατάταξαν το υλικό στην κατηγορία Α, το χειρότερο επίπεδο σε ό,τι αφορά την κακοποίηση ενώ η ηλικία των παιδιών, που απεικονίζονταν στις φωτογραφίες, κυμαίνονταν μεταξύ μηνών και 12 χρονών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου