Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

«Η Ντιάνα πέθανε στα χέρια μου» -Η παραδοχή του 36χρονου αγγειοχειρουργού



ΣΤΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Ομολόγησε» σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη.....

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνούνταν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, έκανε στροφή 180 μοιρών στην υπερασπιστική του γραμμή και άλλαξε την αρχική του απολογία.

Ο γιατρός, ο οποίος εργαζόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επέμβασης που της έκανε ο ίδιος και απέδωσε τον θάνατό της στο φάρμακο της αναισθησίας που της χορηγήθηκε. Επίσης, για το γεγονός ότι στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της σε περιοχή της Χαλκιδικής, ο γιατρός ανέφερε ότι λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου και πανικού που του προκάλεσε ο θάνατος της ασθενούς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και στην αρχική του απολογία στην ανακρίτρια αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, λέγοντας ότι δεν συναντήθηκε με τη γυναίκα πριν από την εξαφάνισή της. Μετά τη συμπληρωματική απολογία του ο γιατρός οδηγήθηκε στις φυλακές.

Πηγή: dailythess.gr



Πηγή: «Η Ντιάνα πέθανε στα χέρια μου» -Η παραδοχή του 36χρονου αγγειοχειρουργού | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου