Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Δίνουν 50.000 λίρες μισθό για νταντά, αλλά φεύγουν όλες! Η απίστευτη εξήγηση
Ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο ζευγάρι από τη Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες μισθό το χρόνο σε νταντά προκειμένου να φροντίσει τα ανήλικα παιδιά του. Οι πέντε νταντάδες που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία και πήγαν να μείνουν στο σπίτι της οικογένειας, παραιτήθηκαν κακήν-κακώς, χωρίς να υπολογίζουν το δέλεαρ του μεγάλου μισθού…

Τα καθήκοντα της υποψήφιας νταντάς είναι τα αναμενόμενα: Θα πρέπει να παρέχει πρωινό στα παιδιά, να τα πηγαίνει και να τα περιλαμβάνει από το σχολείο, να τα βοηθάει με τα μαθήματά τους και να τα βάζει για ύπνο. Θα ζει στο δικό της μικρό διαμέρισμα στο σπίτι της οικογένειας, με την δική της κουζίνα και τουαλέτα. Επίσης, τρία βράδια την εβδομάδα θα είναι ελεύθερη να βγαίνει έξω τα βράδια.

Ως εδώ όλα καλά. Όμως, οι νταντάδες που πήγαν κατά καιρούς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ήρθαν αντιμέτωπες με τον κόσμο του παραφυσικού, καθώς το σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Η οικογένεια εξηγεί ότι γι’ αυτό το λόγο έχουν χάσει πέντε νταντάδες μέσα σε ένα χρόνο. Όλες τους είχαν κάνει λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους.

Το παράξενο επίσης είναι ότι το ζευγάρι δεν έχει βιώσει παραφυσικά φαινόμενα, ούτε έχει αισθανθεί πνεύματα μέσα στο σπίτι, παρόλο που γνώριζαν όταν αγόραζαν το σπίτι ότι θεωρείται στοιχειωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου