Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

ALERT! Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος που γιόρταζε μουσουλμανική γιορτή στο Νιούκαστλ





Οι πρώτες εικόνες από το Νιουκάστλ - Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς
Σύμφωνα με το BBC πιθανώς δεν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, ενώ η 42χρονη οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Αναστάτωση επικρατεί στο Νιούκαστλ της Βρετανίας καθότι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένα αυτοκίνητο φέρεται να έπεσε πάνω...
σε πολλούς πιστούς μουσουλμάνους ύστερα από την προσευχή Ιντ αλ φιτρ η οποία σηματοδοτεί το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανίου για τους Μουσουλμάνους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα

Σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες ου μεταδίδει το BBC από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με τους πεζούς, 5 άτομα τραυματίστηκαν. Παράλληλα, μια 42χρονη συνελήφθη από τις αρχές του Νιούκαστλ και ανακρίνεται για το περιστατικό.


Μέχρι στιγμής οι βρετανικές αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως «ατύχημα».



Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ελικόπτερο ξεκίνησε αμέσως πτήσεις πάνω από την περιοχή. Μέσα σε λίγα λεπτά, στην περιοχή βρίσκονταν και ασθενοφόρα με ομάδες γιατρών, οι οποίοι, σύμφωνα με αναφορά των τοπικών υπηρεσιών "αντιμετωπίζουν περιστατικό παράσυρσης πεζών από αυτοκίνητο".

Εξω από τον μουσουλμανικό χώρο λατρείας ήταν συγκεντρωμένες αρκετές οικογένειες, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν υπάρχουν θύματα.

Η Mirror αναφέρει πως ανάμεσα στους τραυματίες είναι και παιδιά, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινητού, με αποτέλεσμα να παρασύρει τους 5 πεζούς.

Στο χώρο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ελικόπτερο της οποίας ξεκίνησε αμέσως πτήσεις επάνω από την περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου