Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Με τζιν και γαλάζιο σακάκι ψήφισε η Μπριτζίτ μαζί με την κόρη της




Γαλλικές εκλογές-  Όλα δείχνουν ότι θα νικήσει και πάλι η αποχή...

Η ξανθιά Τιφέν, που είναι και η ίδια υποψήφια, ήταν απλά ντυμένη

Φορώντας τζιν παντελόνι, όπως και στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών, και γαλάζιο ...σακάκι με σατέν πέτο (ότι κι αν φορέσει τις τελευταίες ημέρες είναι γαλάζιο), η "Πρώτη Κυρία" της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε χαμογελαστή έξω από το εκλογικό κέντρο στην πόλη Τουκέ.

Νωρίτερα, στο ίδιο εκλογικό κέντρο είχε ψηφίσει και ο σύζυγός της, πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Στο πλευρό της Μπριζίτ Μακρόν ήταν η κόρη της, Τιφέν Οζιέρ.

Η ξανθιά Τιφέν βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του 39χρονου πατριού της και κατεβαίνει ως αναπληρωματική στο τέταρτο διαμέρισμα του Πα ντε Καλαί.

Η κόρη της Μπριζίτ ήταν ντυμένη με τζιν παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι και nude γόβες. Η μαμά της, όμως φόρεσε τα... καλά της για να ψηφίσει αφού μέσα στο μεσημέρι, το πέτο του σακακιού της άστραφτε...



Γαλλία: Όλα δείχνουν ότι θα νικήσει και πάλι η αποχή...



Το χαμηλότερο εδώ και 20 χρόνια το ποσοστό συμμετοχής ως τώρα...

Το ποσοστό συμμετοχής στον σημερινό β΄γύρο των βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία έφθανε στο 17,75% στις 1200 (1000 GMT), ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, σημαντικά μικρότερο από το 21,41% που είχε καταγραφεί την ίδια ώρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2012 και ακόμη μικρότερο από το 2007 που ήταν 22,89%.
Το ποσοστό αυτό είναι το χαμηλότερο για δεύτερο γύρο βουλευτικών εκλογών τουλάχιστον από το 1997, σύμφωνα με τα στοιχεία από το αρχείο του υπουργείου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου