Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

ΤΩΡΑ- Μαλί: Ενοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο όπου συχνάζουν Δυτικοί -Πληροφορίες για ομήρους [εικόνες]



ΚΑΠΝΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Δυνάμεις του στρατού του Μαλί και της γαλλικής δύναμης Barkhane κατευθύνονται προς το σημείο - «Τρομοκρατικό χτύπημα από τζιχαντιστές», λέει η κυβέρνηση

Επίθεση δέχθηκε τουριστική εγκατάσταση στο Μπαμακό, πρωτεύουσα του Μαλί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.



Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ οι ένοπλοι πήραν και ομήρους. Κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται η τουριστική εγκατάσταση, στην οποία συχνάζουν δυτικοί τουρίστες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άκουσαν πυροβολισμούς και ότι δυνάμεις του στρατού του Μαλί και της γαλλικής δύναμης Barkhane κατευθύνονται προς το σημείο. Καπνός υψώνεται από την εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ασφαλείας της χώρας η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στο Campement Kangaba resort.





Κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται η τουριστική εγκατάσταση, στην οποία συχνάζουν δυτικοί τουρίστες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άκουσαν πυροβολισμούς και ότι δυνάμεις του στρατού του Μαλί και της γαλλικής δύναμης Barkhane κατευθύνονται προς το σημείο.

Καπνός υψώνεται από την εγκατάσταση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.


Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση από τζιχαντιστές, δίχως να είναι σε θέση να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως τόνισε ο ίδιος, το θέρετρο Cangaba έχει αποκλειστεί και οι δυνάμεις ασφαλείας επιχειρούν να εξουδετερώσουν άγνωστο αριθμό τρομοκρατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου