Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Εμετικό σχόλιο για την υγεία του Σταύρου Θεοδωράκη - Σφοδρή αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για πρώην συνεργάτη τους που το έγραψε




Με έντονο τρόπο καταδίκασαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα το απάνθρωπο και εμετικό σχόλιο που έκανε στο Twitter πρώην συνεργάτης τους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη....


Συγκεκριμένα ο πρώην συνεργάτης της γνωστής ΜΚΟ έγραψε στο Twitter: «Πιάσαν οι κατάρες μου, ο Σταύρος Θεοδωράκης καρκίνιασε» και «Σταύρος Θεοδωράκης πολλές επιπλοκές σου ευχόμαστε ολόψυχα». Στη συνέχεια και ενώπιον έντονης κατακραυγή, ο ίδιος διέγραψε το λογαριασμό του στο Twitter.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό καθαυτό προκάλεσε την έντονη και άμεση αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι τόνισαν ότι «αποδοκιμάζουμε το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter του πρώην εργαζόμενου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Στέφανου Καλτσίκη. Αυτές οι "απόψεις" δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές μιας ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης. Φορείς τέτοιων απόψεων δεν έχουν καμία θέση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Αποδοκιμάζουμε το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter του πρώην εργαζόμενου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Στέφανου Καλτσίκη. 1/3

Αυτές οι "απόψεις" δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές μιας ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης. 2/3

Η οργάνωση διευκρίνισε, δε, ότι ο πρώην συνεργάτης της δεν είναι γιατρός και ότι είχε εργαστεί ως οικονομικός διαχειριστής σε αποστολή, τελευταία φορά το 2013, ενώ ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας συνεχάρη τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τη στάση τους, γράφοντας: «Mπράβο στους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα" για την καταδίκη του απαράδεκτου σχολίου πρώην εργαζομένου τους. Δυστυχώς τζιχαντιστές υπάρχουν παντού!».

Mπράβο στους "Γιατρούς Χωρίς Σύνορα" για την καταδίκη του απαράδεκτου σχολίου πρώην εργαζομένου τους.Δυστυχώς τζιχαντιστές υπάρχουν παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου