Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Η νέα παράκρουση των Σαμαράδων: «Δεν λένε να αφήσουν ήσυχη τη ΝΔ οι Καραμανλικοί» – Απαντούμε: γιατί δεν γυρνάτε στην Πολιτική Άνοιξη; Πάρτε και τον Βενιζέλο!

 
 

Σκληρά ναρκωτικά μοιράζονται στα λαγούμια της Πολιτικής Άνοιξης. Μετά την παραίτηση Προκόπη Παυλόπουλου (για να πέσει ο Τσίπρας) μήπως να ζητήσουν και τη διαγραφή του Κώστα Καραμανλή για απειθαρχία στον νεοφιλελευθερισμό και για ανταρσία στο Μνημόνιο και τους νταβατζήδες;...









Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο Σαμαράς; ότι αυτός είναι Νεοδημοκράτης και ο Καραμανλής δεν είναι;

Ερώτηση προς Πολιτική Άνοιξη: Αφού έχετε πρόβλημα με τον Κώστα Καραμανλή τον μοναδικό ηγέτη της Κεντροδεξιάς τον τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό και τους Καραμανλικούς γιατί δεν ξαναγυρνάτε στο μαντρί σας την Πολιτική Άνοιξη; Η πόρτα είναι ανοικτή! Η πόρτα που σας άνοιξε μεγαλόψυχα ο Κώστας Καραμανλής – και σας έδωσε νόημα πολιτικής ζωής ακολουθώντας το δικό του κανόνα ηθικής – είναι σήμερα ανοικτή για να φύγετε, ελεύθερα χωρίς διάσπαση, αν μπορείτε. Αλλά μάλλον δεν μπορείτε… Γιατί το στοίχημα είναι να πέσει ο Τσίπρας μαζί και ο Μητσοτάκης και μαζί με Βενιζέλο και Γεωργιάδη να φτιάξετε το νέο εργαλείο πολιτικής ανωμαλίας.



Ο Σαμαράς εγκαλεί τον Καραμανλή για παραταξιακή συνείδηση! Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως!! Ο Αντώνης Σαμαράς που διασπά επαγγελματικά και μισθοφορικά τη ΝΔ τα τελευταία 25 χρόνια, ρίχνει τα τελευταία του προδοτικά φιτίλια στην παράταξη και την πατρίδα.

Μετά το τελευταίο πολιτικό χαστούκι που έφαγε ο Αντώνης Σαμαράς, όπου το σύνολο του πολιτικού κόσμου αναγνώρισε την προσφορά του Κων/νου Μητσοτάκη, επανέρχεται μέσω του blog antinews και ζητά να μην μιλά κανείς για τη δικαίωση του Κώστα Καραμανλή παρά μόνο για τη Μνημονιακή αλητεία του Αντώνη Σαμαρά, που αφού εκπαίδευσε την Ελλάδα στον αντιΜνημονιακό λόγο στη συνέχεια έκανε την κωλοτούμπα και συμμάχησε με το ΠΑΣΟΚ (με το οποίο είναι συνέταιρος από το 1993) για να γίνει πρωθυπουργός με τις ευλογίες των δανειστών! Ο Αντώνης που αγάπησε όλη η Ελλάδα.

Επανέρχεται και ταυτίζει τον Καραμανλή με τον Τσίπρα με νέο κατάπτυστο κείμενο:

Δεν λένε να αφήσουν ήσυχη τη ΝΔ Καραμανλικοί και Συριζαίοι

Οι πολιτικοί, δημοσιογραφικοί και επιχειρηματικοί προστάτες ήταν πάντα είδος που περίσσευε στην Ελλάδα. Τόσοι πολλοί που έμπαιναν μπροστά για να βάλουν πλάτη σε αποτυχημένους πολιτικούς ακόμη και έναντι πινακίου φακής.

Έτσι τις τελευταίες ώρες, και παρά το νέο Βατερλώ της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Τσίπρα, γίνεται μια συστηματική προσπάθεια να «αγιοποιηθεί» ο πρωθυπουργός και να δημιουργηθούν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης προφανώς φταίει για τις συνεχείς αποτυχίες της κυβέρνησης που κοστίζουν στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος και η ΝΔ φταίνε για τα γραβατωμένα πέη του Καμμένου, τις άθλιες αναρτήσεις δημοσιογράφων της ΕΡΤ ή τις επιδοκιμασίες του Παππά στις βρισιές που γράφει ο κάθε παπάτζας.

Φταίνε όλοι οι άλλοι για το γεγονός ότι πάμε ολοταχώς σε τέταρτο μνημόνιο κι ότι είναι μεγάλο ψέμα ότι βγαίνουμε από την κρίση.

Και καλά, να είναι ο Βαξεβάνης εντάξει… Ακριβή πένα για να γράφει ότι έχει πρόβλημα η ΝΔ επειδή προηγείται με 15 μονάδες διαφορά. Άλλωστε, τέτοια βλακώδη ρεπορτάζ τα έχουμε ξαναδεί προκειμένου να στηρίξουν τον καημένο τον Τσίπρα που τρώει τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.

Όμως, κάτι πληρωμένα παιδάκια του εκσυγχρονισμού, κάτι δημοσιογράφοι της φάπας που έγλειφαν την εξουσία του Σημίτη και μετά όλων των άλλων διότι είναι καλοί στον χαμαιλαιοντισμό; Και κάτι site που φτιάχτηκαν μόνο και μόνο για να κάνουν ζημιά στη ΝΔ και να στηρίξουν τις άοκνες προσπάθειες του Καραμανλή να «δικαιωθεί» εις βάρος της παράταξης;

Θέλετε να αγιοποιήσετε τον πρώην πρωθυπουργό κύριοι; Κάντε το. Ανοίξτε έναν τσελεμεντέ ή έναν οδηγό για ταβέρνες και γράψτε κριτικές, θα είναι η καλύτερη υπηρεσία στον καραμανλισμό, μαζί βεβαίως με τουριστικούς οδηγούς για εκείνους που έκαναν μια ζωή διακοπές όταν η πατρίδα ήταν με το ένα πόδι στη χρεοκοπία και την καταστροφή.

Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα άνοιξαν πόλεμο στον Καραμανλή, γι’ αυτό κι έχασε την εξουσία. Τότε με τον βασικό μέτοχο εννοούν αλλά δεν απαντούν στο ερώτημα. Αφού κατηγόρησε τους νταβατζήδες γιατί μετά έγινε ένα μ’ αυτούς; Γιατί δεν έβγαινε να τους καταγγείλει και να πάρει 80% μετά από τον ελληνικό λαό; Γιατί απλά δεν ήταν ικανός να το κάνει.

Οι περισπούδαστοι αρθρογράφοι μάλιστα λένε ότι και ο Αλέξης σήμερα τα ίδια τραβάει όπως ο Καραμανλής. Τον χτυπάνε τα μεγάλα συμφέροντα και η διαπλοκή και αυτός αντιστέκεται. Προσέξτε ταύτιση Τσίπρας και Καραμανλής, δύο πρωθυπουργοί που προσπάθησαν να χτυπήσουν τη διαπλοκή και δίνουν μεγάλο αγώνα. Γελάνε και οι πέτρες.

Γιατί δε λένε για τις συμφωνίες με τις μεγάλες φαμίλιες πριν και μετά τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ το 2015; Ποιοι έκαναν deal με οικογένειες όπως ο Μπόμπολας, η Αγγελοπούλου, ο Καλογρίτσας κ.λπ.; Τίνος δημιούργημα είναι ο Σαββίδης και ποιοι παίζουν παιχνίδια επιχειρηματικά και πολιτικά στις πλάτες πολιτών;

Έλεος λοιπόν με τη διαστρέβλωση της αλήθειας. Ο Καραμανλής αν έχει πρόβλημα και θέλει να αγιοποιηθεί ας μη βάζει ανόητους να επικαλούνται μάχες με τη διαπλοκή. Ας δει τα έργα του και τις ημέρες του κι ας αφήσει ήσυχη τη ΝΔ να πορευτεί προς την εξουσία.

Κάποιοι θέλουν να διατηρήσουν το πολιτικό πτώμα του Τσίπρα σε φορμόλη για άλλα έξι χρόνια. Δεν θα τους το επιτρέψει ο ελληνικός λαός. Ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλει και με τους «δεξιούς» προστάτες του.



Βρε παιδιά της Πολιτικής Άνοιξης γιατί δεν γυρνάτε στο μαντρί σας; Αφού ο Αντώνης είναι μεγάλος ηγέτης, τι πρόβλημα έχει; θα τον ακολουθήσουν πάλι μιλιούνια!!! Τι φοβάστε; Μήπως πιάσετε πάλι τα ποσοστά του 1%, όπως τότε που κατεβάσετε τα ρολά πριν σας αναστήσει ο ηγέτης Κώστας Καραμανλής;

Υπενθύμιση:
Όταν ο Κώστας Καραμανλής «μάζεψε» τον Αντώνη Σαμαρά στη ΝΔ και τον έβαλε αργομισθία στην Ευρωβουλή, θυμίζουμε πως το έκανε σε μία περίοδο που η ΝΔ ήταν μεγάλη και τρανή (λόγω Καραμανλή) και δεν είχε καμία ανάγκη ψευτοσυσπείρωσης ή ψευτοδιεύρυνσης. Να μην ξεχνιόμαστε, ο Σαμαράς επέστρεψε στη ΝΔ λόγω μεγαλοψυχίας και παραταξιακού πατριωτισμού του Κώστα Καραμανλή.
Γι αυτό ο Κώστας Καραμανλής παραμένει ο ηγέτης της κεντροδεξιάς! Γιατί οι πράξεις του και η ηθική του είναι Πυρσός Αναμμένος – ειδικά σήμερα τις ώρες της κρίσης!



ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου