Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Τρεις νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης...



Ηταν κλειδωμένη η έξοδος κινδύνου!...


Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από πυρκαϊά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο της περιοχής Κούμκαπι της Κωνσταντινούπολης επειδή ήταν...
κλειδωμένη η έξοδος κινδύνου!

Ένας λέβητας νερού εξερράγη στο λόμπι του εξαώροφου ξενοδοχείου Skalion με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά και να επεκταθεί πολύ γρήγορα. Λίγο μετά την έκρηξη οι πάνω όροφοι του ξενοδοχείου καλύφθηκαν από πυκνούς καπνούς, ενώ στο σημείο έσπευδαν 22 οχήματα της πυροσβεστικής με 67 άνδρες, περιπολικά και ασθενοφόρα.

Την ώρα που οι πυροσβέστες αναλάμβαναν δράση, 35 άνθρωποι απομακρύνονταν απ’ το κτίριο εν μέσω μικρών εκρήξεων.

Όμως μετά την κατάσβεση της πυρκαϊάς εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ανθρώπων στο κτίριο – ενός 27χρονου Τούρκου που ζούσε στη Γαλλία, ενός 34χρονου από τη Χιλή κι ενός αγνώστου ταυτότητας ατόμου-. Οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένες οι έξοδοι κινδύνου!

«Είδα από μακριά καπνούς να αναδύονται απ’ το ξενοδοχείο. Ήταν κόσμος στα παράθυρα. Μετά ήρθε η πυροσβεστική κι έκαναν τη δουλειά τους. Ακούστηκαν μικρές εκρήξεις κι έσπασαν τα τζάμια. Υπήρχαν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στους πάνω ορόφους, αλλά τους έσωσαν αργότερα», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας Μουχάμεντ Γιλιμάζ, επισημαίνοντας ότι οι περισσότεροι απ’ τους πελάτες του ξενοδοχείου ήταν αλλοδαποί.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του Skalion Hotel ενώ διενεργείται έρευνα...



Πηγή: iefimerida.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου