Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

«Αν ήμουν εγώ υπουργός, δεν θα άνοιγε ρουθούνι στη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ»




Άδωνις και Κυριάκος, οι απελευθερωτές των Εξαρχείων

Είναι από αυτούς τους ανθρώπους ο Άδωνις Γεωργιάδης, που αν βλέπει ότι μία κοινωνική ομάδα αδυνατεί να διαμαρτυρηθεί και να κάνει πορεία, «βγαίνει από τα ρούχα του». Γιατί δεν την μπορεί την αδικία ο Άδωνις....

Έτσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για την ακύρωση της εκδήλωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων, η οποία θα γινόταν κανονικά, όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος υπουργός.

«Εάν ήμουν εγώ υπουργός Δημοσίας Τάξεως δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Εάν έχεις ένα σοβαρό υπουργό Δημοσίας Τάξεως και μία σοβαρή κυβέρνηση, έχει την υποχρέωση, αλλά έχει και τη δύναμη το κράτος να εξασφαλίζει και στα Εξάρχεια μία ειρηνική συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στον Real FM, ενώ απαντώντας στο ερώτημα αν ήταν υπουργός θα τους άφηνε να διαδηλώσουν, ο κ. Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός: «Εννοείται ναι».


Και σημείωσε: «Με υπουργό Δημοσίας Τάξεως Άδωνι Γεωργιάδη ή με πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υπήρχε περίπτωση η Αθήνα να έχουν την εικόνα που έχουν σήμερα; Όταν θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εξουσία, σας το λέω για να το ξέρετε, θα απελευθερώσουμε τα Εξάρχεια. Δεν θα υπάρχουν άβατα».

Και κάπου εδώ αρχίζουν να «γελάνε και τα τσιμέντα», διότι αυτά θυμούνται τις ένδοξες μέρες καταστολής των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Τότε ήταν επί Σαμαρά, αλλά η «ευελιξία» του Γεωργιάδη, του επιτρέπει να αποθεώνει τώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου