Κυριακή, Ιουνίου 25, 2017

Ποιος αγόρασε τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη - Παπανδρέου




Το 2007 η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην κατασκευαστική εταιρεία Morfi αντιπαροχή το οικόπεδο των 3,5 στρεμμάτων...

Τέλος εποχής για τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου στην οδό Αγράμπελης 3 στην Εκάλη που άλλαξε οριστικά χέρια μετά από αλλεπάλληλους πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News η βίλα πέρασε στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη του Κρητικού επιχειρηματία Μανώλη Βαβουράκη που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Έτσι η τετραώροφη μεζονέτα, που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 467 τ.μ. περιήλθε στην κυριότητά του μετά από πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου έναντι 581.500 ευρώ.

Το 2007 η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην κατασκευαστική εταιρεία Morfi αντιπαροχή το οικόπεδο των 3,5 στρεμμάτων στην οδό Αγράμπελης όπου βρισκόταν το σπίτι που κατοικούσε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εκεί αναπτύχθηκαν έξι βίλες από τις οποίες οι τρεις περιήλθαν στην κυριότητα της Δήμητρας Λιάνη και οι υπόλοιπες «πέρασαν» στην κατασκευαστική εταιρεία. Τα περισσότερα από τα ακίνητα είτε μισθώθηκαν είτε πωλήθηκαν, με το τελευταίο κομμάτι να αλλάζει χέρια μετά τον πλειστηριασμό της περασμένης Τετάρτης.





news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου