Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Θεοδωράκης: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση- Πισωγύρισμα οι ρυθμίσεις για την Παιδεία




 
Δηλώσεις κατά την έξοδό του από το Μαξίμου
Τον επικεφαλής του Ποταμιού ενημέρωσε ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τα αποτελέσματα του EurogroupΤη θέση του Ποταμιού ότι η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση ....
ήταν αδικαιολόγητη και ταυτόχρονα κοστίζει στη χώρα, διατύπωσε στον πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ.Θεοδωράκης ήταν ο πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς που πέρασαν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για να να τον ενημερώσει σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, ενώ εξερχόμενος του Μαξίμου, ο κ.Θεοδωράκης μεταξύ άλλων είπε ότι επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη θέση του Ποταμιού ότι η διαπραγμάτευση καθυστέρηση αδικαιολόγητα και αυτό κοστίζει. Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό ο κ.Θεοδωράκης είπε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές, αλλά δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε ακραίους κύκλους να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, ο κ.Θεοδωράκης έθεσε στον κ.Τσίπρα τις σοβαρές αντιρρήσεις του Ποταμιού για τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ορισμένες από αυτές αποτελούν επιστροφή στο παρελθόν.

Ο κ.Τσίπρας έχει αντίστοιχη συνάντηση αυτή την ώρα με τον κ.Βασίλη Λεβέντη, επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, ενώ για αύριο έχουν προγραμματισθεί οι συναντήσεις του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου