Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Την απέλυσαν επειδή δεν φορούσε... σουτιέν - ΦΩΤΟ




Μια σερβιτόρα από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι την απέλυσαν από τη δουλειά της, επειδή δεν φορούσε... σουτιέν.

Η 22χρονη Kate Hannah, ανέβασε στην προσωπική σελίδα της.... στο Facebook μια φωτογραφία της που τη δείχνει να φορά το μπλουζάκι, το οποίο της στοίχισε τη δουλειά της, εξηγώντας τι ακριβώς έγινε.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι όταν έφτασε στη δουλειά της, έγινε αποδέκτης ενός σεξουαλικού υπονοούμενου από τον αδελφό της διευθύντριας, το οποίο την έκανε να νιώσει άσχημα. «Αισθάνθηκα άβολα, σαν σεξουαλικά αντικείμενο και σοκαρίστηκα με αυτό που έγινε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως μάλιστα επισημαίνει, το σχόλιο, έγινε μπροστά στη διευθύντρια αλλά και σε τρεις άλλους συναδέλφους της. Η αντίδραση της διευθύντριας ήταν να της κάνει σύσταση για την εμφάνισή της, απαγορεύοντας της να εμφανισθεί χωρίς σουτιέν στο χώρο εργασίας.

«Με έκανε να αισθανθώ άσχημα για το σώμα μου και απολύτως σοκαρισμένη που έριξε το φταίξιμο σε εμένα, που δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά. Με είπε ηλίθια και υπερβολική όταν της είπα ότι ταράχτηκα», προσθέτει.

«Είμαι αηδιασμένη με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και την παντελή έλλειψη σεβασμού για τα δικαιώματά μου ως γυναίκα να φοράω οτιδήποτε με κάνει να αισθάνομαι προσωπικά άνετα. Κανένας δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αισθάνεται ότι πρέπει να κρύψει τον εαυτό του για να μην δεχτεί ανεπιθύμητα σεξουαλικά σχόλια/συμπεριφορά. Νιώθω τόσο λυπημένη».

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι πρότειναν να μποϊκοτάρουν το συγκεκριμένο μαγαζί, ή να πάνε εκεί γυναίκες και να θηλάσουν.

Σύμφωνα με τον Independent, η διεύθυνση του καταστήματος απέρριψε τους ισχυρισμούς της κοπέλας και δήλωσε πως δεν έχουν απολυθεί υπάλληλοι από την εταιρεία για αυτόν τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου