Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Σάλος με τύπο ντυμένο ιερέα σε αστικό λεωφορείο



 




Τον γύρο του Διαδικτύου έχει κάνει από το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας έναν «καταιγισμό» σχολίων και αντιδράσεων, η ανάρτηση φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, η οποία, μέσω Facebook, κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα μέσα σε λεωφορείο.

Η κοπέλα, με το όνομα Πένη Φωτιάδου, ανέβασε τη φωτογραφία με το όργανο του ιερέα έξω από το ράσο. Η αφήγησή της και η φωτογραφία άρχισαν να αναπαράγονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Μέσα σε λιγότερες από 16 ώρες, η ανάρτηση απέσπασε 7.000 likes, κοινοποιήθηκε 2.600 φορές και σχολιάστηκε 3.500 φορές, ρίχνοντας κυριολεκτικά το Ίντερνετ, όπως συνηθίζουμε να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν το Facebook… ξύπνησε και κατάλαβε τι συμβαίνει, αφαίρεσε τη φωτογραφία που, κατά την καταγγέλλουσα, δείχνει το όργανο του ιερέα. Δεν αφαίρεσε, όμως, το πρόσωπο του ιερέα. Αφαίρεσε και τον λόγο από την κοπέλα, η οποία δεν μπορεί πλέον να απαντήσει ούτε σε μηνύματα και σχόλια, με αποτέλεσμα να δέχεται μία ασύλληπτη επίθεση από εκατοντάδες χρήστες του Facebook, που την κατηγορούν ότι δεν λέει την αλήθεια και ότι η ιστορία της είναι περίπου… αποκύημα φαντασίας -προφανώς επειδή για την πουριτανική ηθική τους είναι πολύ «βαριά» μια τέτοια καταγγελία για έναν άνθρωπο που φοράει ράσα.

Η καταγγελία συνοδεύεται και από φωτογραφίες.



«Χθες μπηκε ενας παπας το μεσημερι στο 14α, το λεωφορειο ειχε πολλες αδειες θεσεις αλλα ηρθε και εκατσε διπλα μου, εβαλε το λαπτοπ στα ποδια του και μετα απο λιγα λεπτα ενιωθα να μου χαιδευει το ποδι. Εκανα σταυροποδι για να μην με ακουμπαει και αυτος εβαλε το λαπτοπ διπλα του για να μην εχουν ορατοτητα οι αλλοι. Αρχισε να χαιδευεται και μετα απο λιγο εβγαλε την αηδια του εξω. Ημουν με το κινητο στο χερι και εβγαλα φωτογραφια γιατι δεν θα με πιστευε κανεις αν αρχιζα να φωναζω, τον εβγαλα και μετα μολις αρχισα να του φωναζω σηκωθηκε κατευθειαν και πατησε το κουμπι να κατεβει. Του φωναζω «τι κανεις» και βριζω, με κοιταξε απο την πορτα πριν κατεβει και μου λεει με υφος «τι κανω?». Κανεις δεν ρωτησε τι εγινε, εκτος απο μια κοπελα, ο οδηγος δεν εκλεισε τις πορτες ενω εγω φωναζα πολυ δυνατα και θα μπορουσε να μου ειχε κλεψει το κινητο η το οτιδηποτε αλλα τον αφησε να φυγει. Αν ηταν καποιος αλλοδαπος ολοι θα μιλουσαν, αλλα στην περιπτωση αυτου του μaλaκα που θελει να λεει τον εαυτο του και παπα, που την κυριακη θα κοινωνισει ενα παιδακι δεν μιλησε κανεις. Μαλλον ημουν υπερβολικη που φωναξα
Την φωτογραφια με το προσωπο του την εστειλε μια κοπελα στα σχολια δεν την εβγαλα εγω, απλα ειναι ο ιδιος και συμπληρωσα το αισχος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου