Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Ντόναλντ Τραμπ: Διέκοψε το τηλεφώνημα με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό για να... φλερτάρει




Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου - «Αλλόκοτη στιγμή» χαρακτήρισε η δημοσιογράφος το σκηνικό με τον Αμερικανό Πρόεδρο 

Για 90 ολόκληρα δευτερόλεπτα ο Ντόναλντ Τραμπ περίμενε στο ακουστικό του τον νέο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ χαμογελώντας αμήχανα.... και παίζοντας με τα χαρτιά του ενώ περίμενε να ακούσει τη φωνή του Βαράντκαρ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ο Αμερικανός Πρόεδρος διέκοψε τη συνομιλία του με τον Βαράντκαρ για να... φλερτάρει με ανταποκρίτρια του ιρλανδικού δικτύου RTE στην Ουάσινγκτον, την Καϊτριόνα Πέρι.

«Από πού είσαι;» ρώτησε ο Τραμπ τη δημοσιογράφο και συνέχισε έχοντας στην άλλη άκρη της γραμμής τον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Προχώρα, έλα εδώ, έλα εδώ. Από πού είσαι; Έχουμε όλες αυτές τις όμορφες παρουσίες από τον ιρλανδικό Τύπο».

Μάλιστα σχολίασε στον Ιρλανδό πρωθυπουργό: «Έχει ωραίο χαμόγελο στο πρόσωπό της, πάω στοίχημα ότι σου φέρεται καλά».

Δείτε το βίντεο




Μάλιστα η ίδια η δημοσιογράφος «ανέβασε» το σχετικό βίντεο στο Twitter περιγράφοντας τη σκηνή ως μια «αλλόκοτη στιγμή », ενώ κάποιοι από τους followers της στα social media σχολίασαν πως η συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου απέναντί της ήταν «σεξιστική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου