Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Όνειρο απατηλό τα ποσοστά του Μεϊμαράκη! Τα επιφανή στελέχη του Μητσοτάκη αναρωτιούνται γιατί έχουν πιάσει πάτο στις δημοσκοπήσεις

 
 





















Δημοσκόπηση κόλαφος για το κόμμα του Μητσοτάκη. Με τη χώρα διαλυμένη, ο Μητσοτάκης βλέπει με το κιάλι τα ποσοστά που έφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις εθνικές εκλογές του 2015. Θυμίζουμε πως το 29% που έφερε ο πατριώτης Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν «λίγο» για την παρέα των κομματικών προδοτών που τον αμφισβήτησαν για «καλύτερες» ημέρες και ενώ τα μέτρα του Μνημονίου Τσίπρα δεν είχαν εφαρμοστεί. Τώρα που εφαρμόστηκαν και η Ελλάδα σκόρπισε τελείως, ο Μητσοτάκης πιάνει το 23% σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει το φιλικό στον Μητσοτάκη Βήμα της Κυριακής! Ο Μητσοτάκης θα έφερνε το οξυγόνο στη ΝΔ. Μάλλον μιλάμε για σήψη – με τα στελέχη που έχει μαζέψει – και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσεις! Τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη!



Στις 7 μονάδες κυμαίνεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταλαμβάνει ποσοστό 23,2% και το κυβερνών κόμμα να έρχεται δεύτερο με ποσοστό 16,2%, σε δημοσκόπηση της KΑΠΑ Recearch για το Βήμα της Κυριακής.

Αναλυτικότερα,

ΣΥΡΙΖΑ: 16,2%

ΝΔ: 23,2%

ΧΑ: 6,6%

Δημ. Συμπ.: 6,4%

ΚΚΕ: 6,1%

ΑΝΕΛ: 2,6%

Ποτάμι: 1,6%

Εν. Κεντρώων: 2,3%

Πλεύση Ελευθερίας: 1,6%

Λαϊκή Ενότητα: 1,1%

Μάλιστα, με την αναγωγή στην αδιευκρίνιστη ψήφο, η οποία είναι στο 27%, η διαφορά ανέρχεται στις 9,6 μονάδες και συγκεκριμένα η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 31,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,2%.

Να σημειωθεί ότι παρά την κυβερνητική φθορά και δίχως καμία αναγωγή, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται πιο χαμηλά από ποτέ, σε ποσοστό 23,2%, πράγμα που σημαίνει ότι ο σοφός ελληνικός λαός δεν θέλει να τον κυβερνήσει o Κυριάκος Μητσοτάκης. Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου