Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Σκουπιδοθείτε...



Ικανοποιήθηκαν τα βασικά αιτήματα των απεργών στην καθαριότητα, παρ’ όλα αυτά η απεργία συνεχίζεται μέχρι και την Πέμπτη κάνοντας πανευτυχή τη...
συμπαθή τάξη των τρωκτικών των πόλεων.


*** Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παραπονέθηκε έντονα γιατί την περασμένη βδομάδα τον είχε καλέσει μόλις 4 φορές.

*** Ο Βασίλης Λεβέντης απεφάνθη ότι η ΕΣΣΔ πήγε στο διάστημα γιατί έδινε 80 ευρώ σύνταξη. Ο πρόεδρος ταξιδεύει ήδη από την τηλεοπτική του καριέρα συχνά στο διάστημα και τα κατέχει αυτά τα θέματα. Άλλωστε συχνά έχει γίνει πύραυλος με το ύψος κάποιων συντάξεων.

*** Τρόμο έχει προκαλέσει στον δάκο και τη μουχρίτσα, μετά το άρθρο του Liberal όπου υμνείται ο «αγρότης- αστός» Κυριάκος, που «παλεύει με το φίδι και το κερδίζει», ικανός να αφανίσει ότι φανεί στο διάβα του.

*** Τριήμερο εθνικό πένθος για τη διακοπή της συνεργασίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον ALPHA. Απαρηγόρητος ο πνευματικός κόσμος της χώρας.

*** Οι συνταξιούχοι είναι θωρακισμένοι απέναντι στον καύσωνα. Έχουν παγώσει τόσες φορές οι συντάξεις τους, που δεν έχουν παρά να στηθούν μπροστά από ένα ΑΤΜ και να ζητήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους...

Δημήτρης Σούλτας

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου