Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

Στο Καστελλόριζο απαντάνε στους πολιτικούς: Σας περιμένουμε με μαύρες σημαίες




Κραυγή απόγνωσης από τους τοπικούς φορείς
«Φαρμακερή» απάντηση επεφύλαξαν οι δημοτικές αρχές του Καστελλόριζου στους πολιτικούς που χρησιμοποίησαν το νησί ως πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και αστεϊσμού...

Το ακριτικό νησί βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαριτολογώντας στη Φώφη Γεννηματά «θα πάρουμε τον Γιώργο (σ.σ. Παπανδρέου) και θα πάμε», με τον ίδιο τον Παπανδρέου να σηκώνει το γάντι άμεσα.

«Μόνο το Καστελόριζο δεν σκέφτονται. Θα τους υποδεχθούμε με μαύρες σημαίες, αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει απογοήτευση από τους κατοίκους», ήταν η απάντηση του αντιδήμαρχου του νησιού, Δημήτρη Αχλαδιώτη, μέσω του Real Fm.


«Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιβιώσουμε εδώ πέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ απευθυνόμενος στους αρχηγούς είπε: «Μόνο το Καστελόριζο δεν σκέφτονται» και τόνισε: «Θα τους υποδεχθούμε με μαύρες σημαίες, αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει απογοήτευση από τους κατοίκους».

Όσο για το διάγγελμα Παπανδρέου από το νησί το 2010 με το οποίο η χώρα μπήκε για πρώτη φορά στα μνημόνια ο κ. Αχλαδιώτης είπε: «Έχει αφήσει το στίγμα του στο νησί», αλλά πρόσθεσε ότι έχει αφήσει κι ένα χρέος: «Είχαν έρθει τότε με το υπουργείο Εξωτερικών, είχαν κάνει ένα συνέδριο εδώ όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και η εταιρεία catering είχε νοικιάσει χώρους για να εξυπηρετήσει τους υπουργούς και έμεινε απλήρωτο από τότε, από το 2001 νομίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου