Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Καίτη Παπανίκα...Το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την ηθοποιό, Καίτη Παπανίκα, η...
οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.


Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε μοναστήρι της Βαρυμπόμπης. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 75 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια και φίλους.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό.

«Ήταν ένα κορίτσι που δεν μπορεί να βρεθεί κανένας άνθρωπος να πει κακή κουβέντα. Ήταν μία θαυμάσια ηθοποιός, αλλά πάνω απ’ όλα ένα καταπληκτικό κορίτσι. Εκτός του ότι χάσαμε μια σπουδαία ηθοποιό, χάσαμε κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ανταγωνισμούς χωρίς τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν στο μοναστήρι για να της πουν το τελευταίο αντίο, ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας , η Άννα Κουρή και ο Πάνος Σκουρολιάκος.

«Χάθηκε ένα ταλέντο. Απώλεια μεγάλη, πολύ ευγενικό κορίτσι, πολύ ευγενικό πλάσμα, πολύ καλή ηθοποιός. Τη χαιρετώ με πολλή αγάπη και της λέω καλό της ταξίδι», λέει συντετριμμένος ο Κώστας Βούτσας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε πολλές ταινίες, αλλά και θεατρικά έργα...

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου