Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Παίκτρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ δεν καταλαβαίνει με τίποτα τους κανόνες και κάνει τους ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ να «ΚΛΑΙΝΕ»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Μία κοπέλα που συμμετείχε στο νέο Ρουκ Ζουκ είναι η Μελίνα, η οποία σπουδάζει βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας και...

λέει πως στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τον υπολογιστή και παίζει παιχνίδια. Αν και η ομάδα της Μελίνας δεν κέρδισε τελικά, το μόνο βέβαιο είναι πως κατάφερε με την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι όχι μόνο ξεχωρίσει αλλά οι απαντήσεις της να γίνουν και viral βίντεο στο ίντερνετ!
Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν όταν μια συμπαίκτριά της κλήθηκε να της περιγράψει την λέξη «Γέφυρα». Εκείνη χρησιμοποιεί για την περιγραφή το «Ρίο- Αντίρριο», η Μελίνα λέει «Γέφυρα» και τώρα είναι η σειρά της να περιγράψει την ίδια λέξη. Κι εκεί ακούγεται να λέει ξανά «Ρίο- Αντίρριο». Τότε το παιχνίδι σταμάτησε, αφού απαγορεύεται να επαναλαμβάνει ένας παίκτης την ίδια λέξη με κάποιον άλλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μπήκε στη διαδικασία να εξηγήσει ξανά τους κανόνες.
Αυτό που ακολούθησε όμως, δεν το περίμενε κανείς! Όλο το στούντιο ξέσπασε σε γέλια όταν η παρουσιάστρια της έδωσε να περιγράψει την λέξη «ουρανός», αφού η συμπαίκτριά της έβγαλε τα ακουστικά και η Μελίνα με αποφασιστικότητα της είπε: «Ουρανός!». Δείτε το βίντεο με τις επικές απαντήσεις της Μελίνας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου