Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ...


...για να διευθετηθεί το θέμα με τους εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ»...
«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου, στο πλαίσιο της έννομης τάξης και της δικαιοκρατίας, το θέμα που έχει προκύψει με τους...
τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά».
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου, στο πλαίσιο της έννομης τάξης και της δικαιοκρατίας, το θέμα που έχει προκύψει με τους τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά. Δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας».

Σύμφωνα με το Reuters, νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος είπε πως η χώρα του, η Ιταλία και η Σλοβακία ζήτησαν από το Eurogroup να μπλοκάρει την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα μέχρι η Αθήνα να διευθετήσει το θέμα που έχει προκύψει με τρεις εμπειρογνώμονες που είχαν τοποθετηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και διώκονται.

Η δίωξη ασκήθηκε το 2015, από την τότε Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου, και η έρευνα αφορά το κατά πόσο επωφελής ήταν η αξιοποίηση 28 ακινήτων του Δημοσίου.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι «η εκταμίευση θα γίνει κανονικά και στην ώρα της, καθώς θα λύσουμε το πρόβλημα».



Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου