Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Ο Μαρτίνης κατονομάζει: «Αυτών των πολιτικών τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ανοίξετε» – Ποιοι χάνουν τον ύπνο τους




Με νέες αποκαλύψεις υπόσχεται ότι θα επανέλθει στη νέα του κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, σημερα Τετάρτη, ο Ανδρέας Μαρτίνης.


Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερ. Ντυνάν», είναι πρόθυμος να κατονομάσει πρόσωπα για τα οποία πρέπει να ζητηθεί το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.

«Εάν με ρωτήσουν στην Εξεταστική της Βουλής την Τετάρτη -που έχω προσκληθεί εκ νέου- ποιων προσώπων τους λογαριασμούς πρέπει να ανοίξουν, θα πω και βεβαίως πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των κοινοβουλευτικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση χωρίς να θεωρώ δεδομένο πως υπάρχει κάτι επιλήψιμο για χρηματισμό» ανέφερε ο υπόδικος πρώην πρόεδρος του «Ερ. Ντυνάν» και συμπληρώνει πως ιδιαίτερα «σημαντικό είναι να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί ανθρώπων πέριξ του Ντυνάν».

«Ο Τσίπρας να έχει ανοιχτά τα αυτιά του σε αντιπάλους»

Μάλιστα στέλνει μήνυμα και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που θα ήθελα να του πω είναι πως εάν πράγματι έχει καλές προθέσεις και πιστεύει σε αυτό που επιχειρεί (για τα σκάνδαλα) να έχει ανοικτά τα αυτιά του στους αντιπάλους και σε όσους του ασκούν κριτική και κλειστά στις χυδαιότητες».

«Μνημείο σκανδάλων και διαπλοκής το ‘Ερ. Ντυνάν’»

«Όταν εγκαινιάστηκε το Ντυνάν στην ομιλία μου είχα πει ότι δεν είναι απλά ένα νοσοκομείο αλλά είναι ένα μνημείο της θέλησης και των προσπαθειών των Ερυθροσταυριτών τώρα αυτό που λέω είναι πως σκάνδαλα στην Υγεία υπάρχουν πολλά αλλά το Ντυνάν αποτελεί το μνημείο των σκανδάλων και της διαπλοκής» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου και εξηγεί πως «σαν μέγεθος και σαν νούμερα μπορεί να είναι μια παρανυχίδα μπούστα σε αλλά σκάνδαλα όπως αυτό της Siemens αλλά σαν διαπλοκή είναι μνημείο!».

Στην αρχική του τοποθέτηση την Τετάρτη στην Επιτροπή θα αναφερθεί και στο αίτημα της αποφυλάκισής του το οποίο έχει απορριφθεί ενώ δεν κρύβει την πικρία του και για όσους τον ξέχασαν λέγοντας πως «με τη γυναίκα του με την οποία πάρα πολλοί έκανα παρέα επικοινώνησε μόνον ο Νικήτας Καλαμάνης ο οποίος την πήρε τηλέφωνο» σημειώνοντας πως «εμένα στη φυλακή με επισκέφθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής και υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος και Απόστολος Ανδρεουλάκος που όμως ήταν δικηγόρος μου».

Πηγή periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου