Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Όταν η Μπουσδούκου πιάνει πουλιά στον αέρα…



Θα το είδε ο Αυτιάς το βίντεο και θα τράβαγε τα μαλλιά του...


Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Θεά η journalist του Σκάι. Θεότητα! Της μπουμπουνάει ολόκληρος υφυπουργός την ατάκα της ημέρας, που...
προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, που έγινε σύνθημα αμέσως ακόμα και στους κατοίκους που διαμαρτύρονται και έχουνε μαζευτεί έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αυτή… πέρα βρέχει! Κουκουρούκου!

Στην κοσμάρα της
Νταξει, είναι σχεδόν ντροπή για τη δημοσιογραφία, να ακούς ολόκληρο υφυπουργό να σου λέει ήταν «στραβή» ο θάνατος του παιδιού από αδέσποτη σφαίρα που συγκλόνισε τη χώρα και εσύ να το προσπερνάς τόσο φυσικά! Βρε presenter τότε ποια η διαφορά να κάνουν τις συνεντεύξεις journalists; Ας φέρνανε έναν υδραυλικό να ρωτάει τον Μπαλάφα! Που μπορεί δηλ αυτός να το πιανε το πιθανότερο!

Όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά σχεδόν συμφώνησε με το «στραβή»!
Δεν υπάρχει guys μου! Να της πετάει ο άλλος τον τσιμεντόλιθο και η Μπουσδούκου να το καταπίνει αμάσητο, το nothing δηλ δεν της έκανε η δήλωση ήταν «στραβή»; Μα το nothing; Είναι να κουφαίνεσαι! Τούτη όχι μόνο δεν της βγήκε η ανάγκη να του την πει, αλλά αν παρατηρήσετε σχεδόν συμφωνεί κιόλα με την ατάκα ήταν «στραβή», αφού κουνάει καταφατικά το κεφάλι! Το οποίο προφανώς το έχει στον αυτόματο (το κεφάλι)! Does not exist λέμε, η δημοσιογραφία που κατοικεί στον εγκέφαλο!

Σαίνια και… κομπάρσοι
Αλλά κάτι τέτοια guys μου (και άλλα πολλά) διαχωρίζουν τους journalists – presenters σε σαίνια και… κομπάρσους. Φανταστείτε να ήταν κανα Αυτιάς και να του μπουμπούναγε κυβερνητικό στέλεχος αυτήν την ατάκα! Με το που την άκουγε, το σώμα του ολάκερο θα είχε σειστεί! Και θα είχε μουρλαθεί στα νοήματα να το κάνουν τα αστροπελέκια του σουπεράκι! Αλλά είπαμε, αυτά είναι που διαχωρίζουν τον journalist από τον κομπάρσο. Και άλλα πολλά!
Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)...

enimerosi24.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου