Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Το «έκαψε» ο Βενιζέλος: «Απευθύνομαι σε κοινό ευρύτερο του ΠΑΣΟΚ»




Δεν έχει ιδέα πόσο τοξικός είναι!!! Δεν του μιλάει κάποιος;

Ανοιχτό άφησε το αν θα παραστεί ή όχι στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι «δεν είναι τώρα η δουλειά μου να ασχολούμαι με τα οργανωτικά ζητήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ή του ΠΑΣΟΚ» αν και επισήμανε πως έχει δεχθεί επιστολή- πρόσκληση από την Φώφη Γεννηματά.


«Δεν θέλω να μπλέκομαι σε αυτά, ούτε νομίζω ότι το ακροατήριο στο οποίο απευθύνομαι είναι το ακροατήριο μόνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Νομίζω ότι είναι ένα ευρύτερο ακροατήριο ανθρώπων που καταλαβαίνουν την προσπάθειά μας» προσέθεσε με νόημα.

«Υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί, που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει, οι οποίοι έχουν μία ροπή αναμφίβολα αντισυστημική, αλλά παρακολουθούν και τι λέμε όλοι μας… και προσπαθούν να δουν ποιος είναι αυτός ο οποίος θα τους δώσει μία προοπτική η οποία δεν θα είναι αυτοκτονική» συμπλήρωσε.

Σε ραδιοφωνική του ρωτήθηκε αν θα παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης:

«Μου έστειλε μία επιστολή η κ. Γεννηματά που με καλεί να πάω στο συνέδριο να μιλήσω, με όποιον τρόπο θεωρώ εγώ ότι είναι ο καταλληλότερος. Θα μιλήσουμε, δεν έχω ακόμη κάνει αυτή τη συζήτηση, δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι και το σημαντικότερο θέμα αυτό».

Στο πλαίσιο αυτό, έθεσε δύο ζητήματα:

Πρώτον, θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα ευκρίνειας πολύ σοβαρά. Δεν πρέπει να υπάρχει η αμφιθυμία και πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και να υπογραμμίζουμε συνεχώς τις βασικές μας επιλογές.

Δεύτερον, ότι πρέπει να υπάρχει μία κυβέρνηση με τη συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων, με πρόσκληση προς τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπα προηγουμένως, αλλά ότι δεν μπορεί ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγήσει ή να παρεμποδίσει τις εξελίξεις και ούτω καθεξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου