Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Λεβέντης: Ο Τσίπρας ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους




Την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση εξέφρασε, στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ....δήλωσε χαρακτηριστικά μεταφέροντας τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό: «Ο κ. Τσίπρας είναι αποφασισμένος να πάει την Ελλάδα προς την Ευρώπη. Αυτό μου δήλωσε. Εγώ του είπα ότι φοβάμαι το κόμμα του. Τον είδα σκεπτικό. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση και η κυβέρνηση αυτή δεν πιστεύει στην Ευρώπη».

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι πρότεινε στον πρωθυπουργό την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. «Θα ήταν γενναίο να φτιάξετε μία κυβέρνηση που να είναι μέσα και η ΝΔ για να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας, «οι παλιότεροι ηγέτες της αριστεράς, χάρη της συναίνεσης κάνανε γενναίες υποχωρήσεις» και αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε, «του πρότεινα να το σκεφτεί. Δύο δρόμους έχει ο κ. Τσίπρας ή να πάει μόνος του ή να φτιαχτεί μία κυβέρνηση οικουμενική για να βοηθήσει να βγει η χώρα από την κρίση. Αλλά ο κ. Τσίπρας μου είπε ότι θα προχωρήσει μόνος του».

Τελειώνοντας τη δήλωσή του ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας ελπίζει ότι μπορεί να μείνει μέχρι τέλους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/800884/leventis-o-tsipras-elpizei-oti-mporei-na-meinei-mexri-teloys#ixzz4kMkCrkBM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου