Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Τηλεφωνικές ευχές Τσίπρα και Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού για την πρόθεσή του να έχει -πιθανότατα την Τρίτη- χωριστές κατ' ιδίαν συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό και τα αποτελέσματα του Eurogroup....

Τις ευχές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη για «ταχεία ανάρρωση» δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος πήρε το απόγευμα του Σαββάτου εξιτήριο από το θεραπευτήριο στο οποίο υπεβλήθη την Τετάρτη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης τηλεφώνησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του και αναμένεται να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντα του τις επόμενες ημέρες. Από τις σύντομες συνομιλίες που είχαν δεν έλειψε και η ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έκανε γνωστή στον επικεφαλής του Ποταμιού την πρόθεσή του να έχει χωριστές κατ' ιδίαν συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσεις τόσο για τα αποτελέσματα του τελευταίου Eurogroup όσο και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ως πιθανότερη ημέρα για τις συναντήσεις προβάλλει η Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου