Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Το Colour Day Festival επιστρέφει- Το υπέροχο βίντεο και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν




Στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις ποιο χρώμα θα έχουν τα όνειρά σου. Το πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ευρώπης επιστρέφει στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για να γεμίσει χρώμα τον ουρανό της Αθήνας. ....

Το Colour Day Festival άνοιξε αυλαία το 2015 και για τρίτη σερί χρονιά καλεί τον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει και να βάλει χρώμα στη ζωή του, υπό τους ήχους μοναδικών καλεσμένων.

Οικοδεσπότης της πιο χρωματιστής εκδήλωσης θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου θα δώσει το δικό της… χρώμα, ερμηνεύοντας το επίσημο τραγούδι του φεστιβάλ «Colour Your Dream», αλλά και το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, ενώ η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών και των DJs της ημέρας είναι: 95,2 Athens Deejay Live (ΓιάννηςΤουμπάνος), Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La Decks, MAD MAC, X-Factor Team, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

Το φετινό διαφημιστικό βίντεο του φεστιβάλ είναι ένα μικρό έργο τέχνης και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις ποιο χρώμα θα έχουν τα όνειρά σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου