Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ... (ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ EXOFITSIO)





ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΛΗΝ...ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ.
exofitsio.blogspot.com



Εσείς καλά τα λέτε.Οι δεσμεύσεις όμως του Κυριάκου, έναντι της διαπλοκής η οποία και έφερε το πνευματικό τέκνο του Παττακού στη Νέα Δημοκρατία, είναι κατά τα φαινόμενα, μεγάλες.
Γι΄αυτό και τον βλέπετε να λειτουργεί ως κράτος εν κράτει μέσα στη Νέα Δημοκρατία.
Γιατί ο Άδωνις δεν λογοδοτεί στον Κυριάκο, αλλά απευθείας σε Μαρινάκη και Αλαφούζο.
Και αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, όπως πολύ σωστά τα τοποθετήσατε, θέμα καπελώματος όλων από τον Άδωνη δεν θα έπρεπε να υφίσταται, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Άδωνις δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στη Νέα Δημοκρατία.
Γιατί μιλάμε για μεγάλο ξεπεσμό και απόλυτο διασυρμό για την ιστορική παράταξη, να έχει στις τάξεις της και μάλιστα στην ηγετική της ομάδα, ίσως τον πιο αισχρό υβριστή της.


Το πράγμα παιδιά δεν έχει γιατριά.
Και πολύ φοβόμαστε πως οι γενναίες αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από ένα ισχυρό σοκ, το οποίο και αναπόφευκτα θα δεχθεί το κόμμα, λόγω Άδωνη.
Γιατί ο Άδωνις, όπως πολύ σωστά περιγράψατε, είναι καλός για να ανεβάζει την τηλεθέαση των καναλιών.
Στον υπόλοιπο κόσμο όμως προκαλεί αηδία.
Οι θέσεις που εκφράζει, θέσεις απόλυτα εναρμονισμένες με τα ξένα συμφέροντα που λυμαίνονται τη χώρα, αλλά και ο προκλητικός και εριστικός τρόπος με τον οποίο τις παρουσιάζει, προκαλεί μόνο την οργή στον κάθε νοήμον νου.
Εμείς, θα αναδημοσιεύσουμε τον ορθότατο προβληματισμό σας, αλλά δεν σας κρύβουμε πως δεν τρέφουμε αυταπάτες πως θα εισακουστεί.
Δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου