Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

H εξομολόγηση του Χρανιώτη μετά το #SurvivorGR [βίντεο]ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΟ Γιώργος Χρανιώτης αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αγωνίζονται εναντίον πέντε «Μαχητών»....


Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του ηθοποιού κυκλοφόρησε βίντεο ενός λεπτού με τις δηλώσεις του, με την εκπομπή Survivor Πανόραμα, σήμερα να παίζει ολόκληρες τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το συμβούλιο του νησιού.

«Τελείωσε το Survivor, πέρασαν 4 μήνες και 4 μέρες για μένα, ένας τεράστιος χρόνος. Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή, τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημα του, το “Μόνο” που λέει “Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν”. Πραγματικά έτσι αισθάνομαι γιατί έφυγα από την ομάδα με τους δύο αγαπημένους μου παίκτες, τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη, που θεωρώ είναι η πιο πολύτιμη γυναίκα παίκτρια στο Survivor. Τους εύχομαι καλή τύχη γιατί με τα καινούργια δεδομένα, το σώμα τους και η ψυχή τους χρειάζεται πολύ μεγάλη υποστήριξη για να μην έχουμε κάτι δυσάρεστο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης.


Βίντεο: zappit.grΠηγή: H εξομολόγηση του Χρανιώτη μετά το Survivor [βίντεο] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου