Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Βέμπερ: Ο Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα



Μητσοτάκης σε Βέμπερ: Με την κυβέρνηση Τσίπρα οι θυσίες των Ελλήνων πάνε χαμένες
Το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ....


Μηνύματα συνέχισης της σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής του έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.



Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση που είχε λίγο νωρίτερα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες» προσθέτοντας με έμφαση ότι «αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα».

Δίνοντας παραπέρα το στίγμα των αντιπολιτευτικών του προθέσεων ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «βούληση της ΝΔ είναι να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

Τη στήριξή του στη ΝΔ εξέφρασε ο Μάλφρεντ Βέμπερ, ο επικεφαλής του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο επιρρίπτοντας αποκλειστικά στην κυβέρνηση την ευθύνη για το τρέχον μνημόνιο και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα. Εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης (σ.σ. εννοεί το πρώτο εξάμηνο του 2015) υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ» σημείωσε με νόημα.


Εξαιρετικά θερμά λόγια για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη επιφύλαξε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς. Οι δύο άνδρες είχαν συνομιλίες για την Ελλάδα στον απόηχο του Eurogroup, αλλά και για γενικότερα θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

«Ο Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα. Είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την Ευρώπη. Θα είναι μια ισχυρή φωνή για τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη» πρόσθεσε ο Μάνφρεντ Βέμπερ.

Το απόγευμα (19.30) ο κ. Βέμπερ θα μιλήσει για το μέλλον της Ευρώπης σε νέους, πανεπιστημιακούς, εκπροσώπους διαφόρων οργανώσεων στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου